Βασίλης Ράλλης Live @ Μουσικό Καφενείο Οκτάβα 17.06.2022


Παρασκευή 17/06 και τα live της πλατείας μας συνεχίζονται. Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο καφενείο μας τον Βασίλης Ράλλης/Vasilis Rallis. Μαζί του στην τρομπέτα και στο μπουζούκι ο Δημήτρης Κατσίβελος – Dimitris Katsivelos
 
📌 Κρυονερίου 12, Άγιοι Ανάργυροι, πλατεία Άρη Βελουχιώτη
☎️ Τηλ. Κρατήσεων: 698 00 21 403
 
𝔹𝕀𝕆
 
O Βασίλης Ράλλης από τη Πάτρα, ήρθε το 2016 στην Αθήνα όπου κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο “Ανησυχία, Αταξία και Ανασφάλεια” έναν πειραματικό-ψυχεδελικό δίσκο με επιρροές από Βαλκάνια, ρεμπέτικο και διάφορα άλλα είδη.
 
Το 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο δίσκο με τίτλο ”Πρώτη μέρα του χρόνου” έναν rock δίσκο με πολλές συνεργασίες όπως Ψαραντώνης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Κος Κ, Frank [Panx Romana].
 
Aπό το 2018 και μετά κυκλοφόρησε διαδικτυακά κάποια singles όπως Το Μαράζι, Σιγαλιά, Ρανταπλάν, Ούμπα Πα, Που Κοιμάσαι τα οποία συμπεριλαμβάνονται στο τρίτο album ”Σιγαλιά” με επιρροές από punk, folk, country, pop, rock.
 
Παράλληλα πολλές συνεργασίες και πολλές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα είτε με μπάντα είτε μόνος του με μια κιθάρα και ειδικά στην Αθήνα σε σκηνές όπως Σταυρός του Νότου, Gagarin, Κύτταρο, Αn club κ.α.
 
Το 2020 δημιούργησε τη πρώτη του ταινία μικρού μήκους με τίτλο ”Με λένε Άνθρωπο” όπου θίγει αρκετά φαινόμενα της σύγχρονης εποχής και κυκλοφορεί ο τέταρτος δίσκος με τίτλο ”Χωρίς εισιτήριο” o οποίος είναι διπλός και αμιγώς hip-hop με rap, funk, reggae, dubstep στοιχεία.
 
Πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος “Πόλη πρέζα“, σε παραγωγή δική του. Ταυτόχρονα, έχει στίχους για δεκάδες τραγούδια που περιμένουν τη δική τους σειρά.