Δημήτρης Ζερβουδάκης @ Μουσική Σκηνή Σφίγγα (Live Review) by Βασίλης Α. & Ρούλα Μ.


Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης στη ΣΦΙΓΓΑ

..και επιτέλους ήρθε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και μαζί του ήρθε και ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για πρώτη φορά στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα. Εκεί κι εμείς για να τον υποδεχτούμε!

Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να σπάσει τον πάγο της προσμονής και να μας πάρει μαζί του στο ταξίδι… Γρήγορα κατάφερε και γίναμε όλοι μαζί, όπως κάθε φορά που συναντιόμαστε, μια παρέα και σιγοτραγουδούσαμε μαζί του. Τα είπε όλα ή σχεδόν όλα!

Τα παλιά τραγούδια μαζί με τα νέα του. Με καινούριες μουσικές “φορεσιές”. Το μαγαζί πολύ ευγενικό και φιλόξενο έπαιξε και αυτό το ρόλο του σε αυτή την όμορφη βραδιά.

Παρέα μας “καθόταν ο Νίκος Καββαδίας” με τον ιδανικό κι ανάξιο εραστή του, μα και με τη Φάτα Μοργκάνα του όπως και ο Μάνος Ελευθερίου με τα “μαλαματένια λόγια” του. Κάπου εκεί μας “κοίταξε” και η Στέλλα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ένα ακόμη ευχάριστο γεγονός ήταν η κοινωνικοποίηση όλων των ηλικιών και τα πολλά νέα πρόσωπα που είδαμε.

Εμείς, σα μόνιμοι θαμώνες του Δημήτρη και έχοντας πάντα το κουσούρι να πηγαίνουμε από το “πρωί”, δηλαδή από πολύ νωρίς στις μουσικές σκηνές που δίνει παραστάσεις ο Δημήτρης, είδαμε πρόσωπα για πρώτη φορά. Διάφορες ηλικίες να σιγοτραγουδάνε και να περνάνε υπέροχα. Να γινόμαστε όπως πάντα μια παρέα!

Από τις ευχάριστες στιγμές, ήταν και το ανέκδοτο που είπε ο Δημήτρης με το γνωστό εκφραστικό του τρόπο. Αυτή τη φορά, είχε δυο ρόλους. Και στους δυο ήταν απόλαυση.

Από κοντά και η οικογένεια του στο πατάρι, οι μουσικοί Παναγιώτης Κουτσούρας στο μπουζούκι, Δημήτρης Οικονομίδης στο πιάνο και στη φωνή, Θανάσης Αρχανιώτης στα τύμπανα, Νίκος Παπαδόπουλος στις κιθάρες, Θάνος Κολοκυθάς στο μπάσο και ο Γιώργος Μακρής στα πνευστά και στα …μαγικά!

Υπεύθυνος ηχοληψίας ο Μάκης Δρακόπουλος

και στην επιμέλεια της παράστασης ο Άγγελος Γρίσπος (ARTONICA PRODUCTIONS).

Εννοείται, ότι για τις παραστάσεις του Δημήτρη Ζερβουδάκη η μια φορά δεν είναι αρκετή.

Θα πάμε και στις επόμενες τρεις βραδιές.

23.02 – 02.03 και 09.03

Βασίλης Αρ. – Ρούλα Μον.