Νίκος Ρουμελιώτης @ Noble (Live Review) by Βαγγέλης Α.


Αγαπητοί ακροατές/τριες,

 

 Για πρώτη φόρα από την ημέρα που ξεκίνησα ως μουσικός παραγωγός είχα την χαρά να βρεθώ σε ένα live και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την εμπειρία μου.

 

 Βρέθηκα το βράδυ της Παρασκευής 30/11 στο Νοble Cafe-bar,στην Νέα Σμύρνη,σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο για να παρακολουθήσω τον Νίκο Ρουμελιώτη με τους συνεργάτες του σε ένα live που φύλασε πολλές εκπλήξεις…

 

 Ο καλλιτέχνης ερμήνευσε δικές του επιτυχίες όπως το “Ψάχνω ένα χάδι” και το τραγούδι όπου συνεργάστηκε με τον Νίκο Ζιώγαλα με τίτλο “Μην Χαθείς”..

Ακούσαμε και αρκετές επανεκτελέσεις τραγουδιών όπως το “Βυθισμένες Άγκυρες” “Ρίτα Ριτάκι” και άλλα όπου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του μας ταξίδεψε αρκετές φορές.Η συνοδεία του φλάουτου ήταν μία πολύ ευχάριστη νότα σε ένα ομολογουμένως πολύ καλοστημένο πρόγραμμα τραγουδιών με συνοχή και πολύ ωραίο ήχο.

 

 Είμαι αρκετά σίγουρος ότι έχουμε να περιμένουμε πολύ περισσότερα και ενδιαφέροντα πράγματα από τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.Αναμένουμε λοιπόν τα νέα δισκογραφικά βήματα όπου θα είναι και πάλι πολύ ιδιαίτερα.

 

 Με εκτίμηση,

Για τον Octava Radio

 

Βαγγέλης Αποστολός