Πτέρυγα 3 & Βίδες Live @ Cabaret Voltaire 07.02.2020


Την Παρασκευή 7 Φλεβάρη,  η Πτέρυγα 3 και οι Βίδες μοιράζουν βαλεριάνα και μετατρέπουν τη σκηνή του Cabaret Voltaire σε μια αυλή ψυχιατρείου.

Ο Γιάννης Τάσιος ντύνει αυτή τη βραδιά με εικόνες και μουσικές της ελληνικής ροκ σκηνής που τόσο αγαπάμε.

Έχοντας κάνει τη μελαγχολία, χαμόγελο στα μάτια και τη σκοτεινιά, άστρο τους, μέσα απ’ τις “Ιστορίες” τους, βαδίζουν σε μονοπάτια γεμάτα σκιές και αναμνήσεις που άλλοι θα προσπαθούσαν να αποφύγουν…
Με ιδιαίτερη αγάπη στους καταραμένους ποιητές, μελοποιούν Κ.Γώγου και Κ.Καρυωτάκη. Ακροβατούν σε dark ύφος και ψυχεδελική νοοτροπία με κοινό παρανομαστή την ανάγκη για έκφραση και την αγάπη τους για μουσική.

Οι Νίκος Τζίμας (μπάσο/ φωνητικά), Λευτέρης Βουτσάς (τύμπανα), Γιάννης Μαλεβίτης (κιθάρα), Δημήτρης Μακρέας (πλήκτρα), Βαγγέλης Τσίμος (φωνή), τρόφιμοι στην ολόδική τους Τρίτη Πτέρυγα, αφηγούνται τις Ιστορίες της.

Είναι λασκαρισμένες, σκαλωμένες, πολύχρωμες και απεχθάνονται τα εργοστάσια παραγωγής… Ενίοτε έχουν γίνει μακαρόνια αλλά στην περίπτωση μας, δεν τρώγονται με τίποτα….
Ο Νίκος ο τζαναμπέτης , ο Νεκτάριος ο προϊστάμενος, ο Μιχάλης ο μάγος και ο Δημήτρης ο Πίξελ δεν είναι άλλοι από τις Bίδες.
Μπιτάρουν, χιπ χοπάρουν, φανκάρουν, πανκάρουν με ηλεκτρονικές μουσικές, ηλεκτρισμένες κιθάρες, γκρούβυ μπάσα, χιπ χοπ και μελωδικά φωνητικά…
Ονειρεύονται να σκουριάσουν μαζί…
Ξεβιδώνουν το κοινό με ιστορίες για ζόμπι, κυνόδοντες μέχρι και βαζάκια με βαλεριάνα που βρίσκουν τον τρόπο να τα ταιριάξουν όλα μαζί στα τραγούδια τους.
Με λίγα λόγια είναι γκρουπ, λέγονται Βίδες και ξελασκάρουν κάθε φορά που παίζουν μουσική.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ελάχιστη κατανάλωση 5€)
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Octava Radio AntiRadio.gr Roll Radio

Ελάτε! Ξαναρχίζει η γιορτή!