Σοφία Βόσσου, Έλντα Πανοπούλου & Χριστίνα Μαραγκόζη @ Ρυθμός Art Theater (Live Review) by Βαγγέλης Α.


Αγαπητοί/τές Ακροατές/τριες

 

 Το Σαββάτο 1/12 είχα την ιδιαίτερη χαρά να βρεθώ σε μία πολύ ιδιαίτερη μουσικοχορευτική παράσταση στο Ρυθμός Art Theater,ένα χώρο πολύ φιλόξενο και με πολύ ευχάριστο περιβάλλον όπου προσφέρεται για τέτοιου είδους παραστάσεις.

 Δεν ξέρω από ποια απο τις τρεις καλλιτέχνιδες να ξεκινήσω ώστε να σας περιγράψω το τι ακριβώς έζησα…

 

 Η Σοφία Βόσσου με την ιδιαίτερη φωνή της ερμήνευσε δικά της τραγούδια αλλά και άλλων καλλιτεχνών και με ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω ερμηνεύοντας με μονάδικο τρόπο την μεγάλη της επιτυχία “Άνοιξη” σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ούτε μία ημέρα από την συμμετοχή της στην Eurovision.

 

 Η Χριστίνα Μαραγκόζη αν και πιο λαική φωνή κατά την προσωπική μου άποψη ερμήνευσε αρκετά κομμάτια όπως το “Εξαρτάται” “Φεύγω” “Θα προχωράμε μαζί” και άλλα και με εξέπληξε ευχάριστα καθώς ήταν μοναδικός ο τρόπος ερμηνείας της και καθηλωτικός.

 

 Για το τέλος άφησα την Έλντα Πανοπούλου η οποία είναι και η σκηνοθέτης της συγκεκριμένης παράστασης.Εκτός του ότι έχει πολύ καλή φωνή και είπε κάποια κομμάτια πολύ καλά,έχει δημιουργήσει και μία παράσταση με διάφορα σκετς,με χορό,με διαλόγους όπου δεν σε αφήνει να πλήξεις ούτε δευτερόλεπτο,και προκαλεί άφθονο γέλιο.Επίσης να πω ότι είναι συνέχεια στο κοινό,χαιρετάει τον κόσμο απο κοντά κάτι που σπάνια το βλέπεις από καλλιτέχνες του βελινεκούς της.

 

 Η χημεία των τριών κυριών επάνω στην σκηνή είναι μοναδική,και θεωρώ ότι είναι μία παράσταση που αξίζει να πάτε να την παρακολουθήσετε,καθώς θα γελάσετε,θα τραγουδήσετε και θα σας μείνει μία πολύ ευχάριστη διάθεση από την παράσταση.

 

 Με Εκτίμηση,

 Για τον Octava Radio

 Βαγγέλης Αποστολός