Συνέντευξη των “BEER & μανία” @octavaradio 12 Δεκ. 2018 


Οι Beer & μανία με αφορμή το επερχόμενο LIVE τους, στο Noble Bar restaurant στη Νέα Σμύρνη την Παρασκευή, 14/12, έρχονται στο στούντιο του ΟΚΤΑΒΑ, για μια συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Π. την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου! 
 
Ένα εναλλακτικό μουσικό σχήμα που αποτελείται από δύο νέους, ταλαντούχους μουσικούς και ερμηνευτές, τον Στέργιο Τολίκα (κιθάρα-φωνή) και τον Αποστόλη Παπανικολάου (πλήκτρα-φωνή), οι Beer & μανία, ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία το 2010 στη Θεσσαλονίκη και πριν λίγα χρόνια ήρθαν στην Αθήνα μόνιμα…. 
 
Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν αμέτρητες live εμφανίσεις στο ενεργητικό τους σε γνωστά μουσικά στέκια, όπου συνδυάζοντας διάφορα είδη μουσικής (rock , hip-hop , παραδοσιακό έντεχνο κλπ), παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και καταφέρνουν πάντα να μας ταξιδεύουν με τις ξεχωριστές και ιδιαίτερες μελωδίες τους.
 
Την Τετάρτη 12/12, καλεσμένοι της Κατερίνας Παπαδοπούλου στο στούντιο του ΟΚΤΑΒΑ, θα μας συστηθούν μέσα από μια φιλική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης… και φυσικά θα ζωντανέψουν τον «αέρα» μας, αφού θα μας τραγουδήσουν και LIVE!
 
Συντονίσου στις 18:00 και Σσσς… Άκουσε!