Σεζον 2022 – 2023 έναρξη live εκπομπών!


Για άλλη μια σεζόν είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τα μικρόφωνα μας και να συμπορευτούμε με μια ομάδα ανθρώπων που μας τιμά και είναι και φέτος μαζί μας.
 
Ξέρουμε ότι ο ραδιοφωνικός δρόμος που έχουμε διαλέξει δεν είναι κι ο πιο εύκολος και ο πιο δημοφιλής, όμως μπορούμε και για αυτή τη σεζόν, 12η στη σειρά, να σας υποσχεθούμε 2-3 πράγματα.
 
Και φέτος ο Οκτάβα δεν θα σταματήσει να μιλάει και να θίγει, να καυτηριάζει, να συζητάει, να μιλάει πολιτικά και τέλος τέλος να κάνει μια ανοιχτή κουβέντα καθημερινά (μέσω του chat μας) με όλους εσάς και για ότι μας απασχολεί, μας τρομάζει, μας καταβάλλει και και και.
 
Και φέτος ο σταθμός μας θα είναι ανοιχτός για νέους καλλιτέχνες και μουσικές. Η μουσική εξάλλου μας ενώνει και μας έχει φέρει μετά από τόσα χρόνια να είμαστε και πάλι εδώ. Είναι αυτή η αγάπη που της έχουμε, είναι που σε ότι κι αν κάνουμε στη καθημερινότητα μας, χρειαζόμαστε την μουσική για να το κάνουμε καλύτερα ή να το κάνουμε με περισσότερο συναίσθημα!
 
Από Τρίτη 04/10 είμαστε και πάλι στον αέρα λοιπόν!!!
 
Από τις σελίδες μας μπορείτε να ενημερωνόσαστε για το πρόγραμμα μας και για τις εκπομπές καθώς και για όλες τις δράσεις του σταθμού.
 
Προς το παρόν συνεχίζετε να μας ακούτε από την πλατφόρμα του Live24, όμως μέχρι τη Δευτέρα η ακρόαση θα έχει επιστρέψει κανονικά από τον player του site μας, οπότε και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.
 
Καλή σεζόν να έχουμε!
 
Octava Radio Team
www.octavaradio.gr