Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.Έζησε σε διάφορες πόλεις ανάμεσά τους η Θεσσαλονίκη η Ουτρέχτη και πρόσφατα η Αμαλιάδα όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του.Ασχολούνταν απο μικρή ηλικία με την μουσική και όντας αυτοδίδακτος στην κιθάρα πάντα πειραματιζόταν σύμφωνα με τα μουσικά του ακούσματα.
Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό EP με τίτλο ”ασπρόμαυρη εικόνα” που περιλαμβάνει 5 κομμάτια με δική του μουσική και στίχους σε μουσική παραγωγή του Γιάννη Μακρή ενώ το 2017 ολοκλήρωσε το δεύτερο προσωπικό του EP με τίτλο “στιγμές”.
Ο Γιώργος αυτήν την περίοδο εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα με τους Banda Morena ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε το καινούργιο του cd single με τίτλο “Κωνσταντίνα”.
Κάνε subscribe στο επίσημο κανάλι του Γιώργου στο you tube να ακούσεις όλη την δουλειά του αλλά και να είσαι ο πρώτος που θα δει το ολοκαίνουργιο video clip “Κωνσταντίνα”
https://www.