Παναγιώτης Κελάνδριας – Αύριο πάλι απ’ την αρχή (νέο τραγούδι)

Label: Καθρέφτης (www.musicmirror.gr)

 

Ο Παναγιώτης Κελάνδριας επιστρέφει στη δισκογραφία με μια καινούργια ψηφιακή κυκλοφορία με τίτλο «Αύριο παλι απ΄ την αρχή», ένα τραγούδι  στο οποίο υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στίχους. Ο τραγουδοποιός συνεχίζει αυτό που χτίζει από την εποχή του σχήματος των Μικρόκοσμων την μπάντα που ίδρυσε στην Κέρκυρα και έμεινε ως ξεχωριστή δισκογραφική καταγραφή  μόνο που εδώ το πάει αρκετά παραπέρα. Οι σουρεαλιστικοί στίχοι μπλέκονται με την φροντισμένη ενορχήστρωση διαμορφώνοντας ένα ιδιότυπο και εναλλακτικό ηχητικό τοπίοΗ κιθάρα συναντά το φλάουτο, το βιολοντσέλο και τα παραδοσιακά κρουστά, κάτι που  επιχειρείται για πρώτη φορά και σπανίζει στην σύγχρονη εγχώρια μουσική πραγματικότητα αποτελώντας έτσι ένα πολύ ιδιαίτερο πρότζεκτ και μια ξεχωριστή πρόταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το master επιμελήθηκε ο σπουδαίος Θύμιος Παπαδόπουλος.

To «Αύριο παλι απ΄ την αρχή», είναι ένα τραγούδι σύγχρονο, επίκαιρο και που παίρνει θέση στα πράγματα για ότι συμβαίνει σήμερα κοινωνικά. Το να γίνεται κανείς ένα με τους ανθρώπους και ό,τι αυτοί κουβαλάνε, χαρές, πόνους, αγωνίες, καημούς, προβλήματα, είναι η υπέρτατη επίδειξη ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης. Αποτελεί προπομπό της δισκογραφικής δουλειάς που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2020. Είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (itynesamazonspotify).

 

Επαιξαν οι μουσικοί:

 Αφροδίτη Διαβάτηφωνητικά

Σωκράτης Γανιάρηςκρουστά

Θάλεια Ζερβούβιολοντσέλο

Νικολέτα Γιαμάφλάουτο

Παναγιώτης Κελάνδριαςακουστική κιθάρα

 

Ηχοληψία: Κλεομένης Ευαγγελόπουλος, Tube Studio, Κέρκυρα

Ηχοληψία κρουστώνΓιάννης Μπαξεβάνης, Studio Sierra, Αθήνα

 ΜίξηΚλεομένης Ευαγγελόπουλος, Tube Studio, Κέρκυρα

Mastering: Θύμιος Παπαδόπουλος, Στέντωρ Studio, Πετρούπολη, Αθήνα

 

Φωτογραφίες Γιώργος Τερζής, Αγγελική Παπαϊωάννου

followwww.panayotiskelandrias.gr
fbΠαναγιώτης Κελάνδριας/Panayotis Kelandrias

 

Official link: https://www.youtube.com/watch?v=WHitlCHT_Jk&fbclid=IwAR3B1QkWwKMCeS-LcuG08C3HZwgh5S87bQZiGXizTaYQddH9Vg68b7noBb4