Παύλος Παυλίδης – Άνοιξη / Στο μάτι του κυκλώνα (2 νέα τραγούδια)

Η «Άνοιξη» και το «Στο μάτι του κυκλώνα» είναι τα πρώτα τραγούδια που διαλέγει ο Παύλος Παυλίδης για να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο στη μουσική του πορεία. Τα τραγούδια αυτά θα βρίσκονται στον επόμενο προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει από την United We Fly.

Τον συνοδεύουν νέοι εξαιρετικοί μουσικοί και ήδη από την ενορχήστρωση και την κινηματογραφική ατμόσφαιρα που δημιουργείται, γίνεται αισθητή η αλλαγή. Ο Παύλος μιλάει για την άνοιξη και την ποίηση, αναζητά τι είναι αυτό που απομακρύνει ή ενώνει τους ανθρώπους και τι είναι αυτό που μπορεί να τους σώσει όταν βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

Ο Βασίλης Κεκάτος άκουσε τα δύο αυτά τραγούδια και δημιούργησε ένα οπτικό ποίημα διάρκειας 9 λεπτών. Στο σύμπαν που έχτισε, η αγριότητα της στρατιωτικής σκληραγώγησης, οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις, τα βλέμματα, τα κρυμμένα αισθήματα έχουν διπλή ανάγνωση.

Οι ίδιοι αυστηροί κώδικες μπορούν να οδηγήσουν στην τρυφερότητα και στη συγκίνηση. Ένα βλέμμα, μια χειρονομία, ένα λουλούδι μπορούν να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη ανατροπή, να πυροδοτήσουν μια έκρηξη ποίησης στο πιο άγονο τοπίο και να αφήσουν την άνοιξη να εισβάλει στις καρδιές όλων αυτών που ζούνε μέσα σε κυκλώνες.

Βρείτε τα τραγούδια στο e shop της United We Fly και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Παύλος Παυλίδης – Άνοιξη / Στο Μάτι Του Κυκλώνα | από τον Βασίλη Κεκάτο

INFO

Άνοιξη / Στο μάτι του κυκλώνα

2 νέα τραγούδια του Παύλου Παυλίδη
σε ένα visual poem του Βασίλη Κεκάτου

Βρείτε τα τραγούδια σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/4ao4gq3

Follow United We Fly
https://unitedwefly.com
Facebook / Instagram / Youtube