Αποστόλης Αρμάγος @ GiocondArt (Live Review) by Βασίλης Α. & Ρούλα


Τη Δευτέρα 15 του Μάη ξαναβρεθήκαμε στο GiocondArt για να απολαύσουμε στην τελευταία του παράσταση για φέτος, τον Αποστόλη Αρμάγο και τους καλεσμένους του. Από τις 16 Ιανουαρίου που ξεκίνησε τις εμφανίσεις του πέρασαν πολλοί καλλιτέχνες που τραγούδησαν παρέα του και μας έκαναν γνωστό αυτό τον πολύ φιλικό χώρο στου Ζωγράφου.

Εμείς πήγαμε για δεύτερη φορά, η πρώτη φορά ήταν με καλεσμένο τον αγαπημένο Θοδωρή Κοτονιά. Καλεσμένος αυτήν την φορά ήταν ο τραγουδοποιός Νικόλας Ξύδης. Το ύφος του ταίριαζε πολύ με του Αποστόλη και παρόλη την κούραση της ημέρας μας λύθηκαμε στα γέλια και γεμίσαμε κέφι από το δικό τους. Εκείνο το βράδυ πέρασαν πολλοί από εκεί για ένα τραγούδι και μια καλησπέρα. Ακούσαμε μεταξύ άλλων, τον Κώστα Άγα, τον Διαμαντή Διαμαντίδη με πολύ καλές επιλογές τραγουδιών, την Ξένια Ροδοθεάτου κά.

Ξεχωριστή τραγουδιστική παρουσία στη σκηνή ήταν του χαμογελαστού ιδιοκτήτη του GiocondArt, Xρίστο Μοδέστου όπως επίσης και της Mαρίας Τύμπα που τραγούδησε τη Μικρή Ραλλού και μας εντυπωσίασε με την χροιά της φωνής της.

 

Για τον Octava Radio

Βασίλης Α. & Ρούλα Μ.