Αριστοτέλης Ρήγας Live @ ΣτΝ Club 05.01.2019


Αριστοτέλης Ρήγας
Νέα Παράσταση Stand Up Comedy
Σάββατα Δεκεμβρίου 15-22-29 & 5/1
Σταυρός του Νότου Club
Πληροφορίες/ Κρατήσεις: 210 92 26 975
Προπώληση https://tinyurl.com/ybcdmmrg

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, ένας από τα εξέχοντα μέλη της εγχώριας σκηνής Standup Comedy με εκατοντάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του σε όλη την Ελλάδα από την Αλεξανδρούπολη και την Κέρκυρα μέχρι την Κρήτη, μετά το μοναδικό “Musicomedy”, παρουσιάζει το «Τουρλού», τη δεύτερη σόλο παράσταση του, για όλα τα γούστα!

Μετά τις δυο πρώτες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της παράστασης στο Athens Comedy Festival και το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης, ο Αριστοτέλης Ρήγας έρχεται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club τα Σάββατα 15-22-29 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου! Μάλιστα, φρόντισε με το ίδιο εισιτήριο να μπορείτε να παρακολουθήσετε εάν το επιθυμείτε και το πρόγραμμα της HOUSE BAND του Σταυρού του Νότου που ακολουθεί μετά το ΤΟΥΡΛΟΥ! Τέσσερις μοναδικές βραδιές που συνδυάζουν μουσική, κωμωδία και μουσική κωμωδία!

Σου αρέσουν τα σύντομα αστεία και τα λογοπαίγνια; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!
Σου αρέσουν οι ιστορίες και τα μεγαλύτερα αστεία; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!
Σου αρέσουν οι διασκευές και τα mashup γνωστών τραγουδιών; Αυτή η παράσταση είναι για εσένα!
Σου αρέσει η ιστορία του Άμλετ του τραγικού πρίγκηπα της Δανιμαρκίας; Αυτή η παράσταση και πάλι είναι για εσένα! Απλά δεν είναι ο «Άμλετ»! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλεις να γελάσεις!
Λογοπαίγνια, σύντομα αστεία προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμός, μουσική κωμωδία, διασκευές, mashup τραγουδιών και πολλά πολλά άλλα “δένουν” μαζί σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία!
Σερβίρεται κρύα – ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.
Ώρα έναρξης 21.30
Είσοδος : 8 ευρώ