Βασίλης Ράλλης Live @ ΣτΝ Club 11.10.2017


Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

O Βασίλης Ράλλης είναι ένας ανερχόμενος τραγουδοποιός/τραγουδιστής που έχει στο βιογραφικό του αμέτρηταlive σε διάφορες πόλεις στην Ελλάδα, είτε με μπάντα είτε μόνος του με μια κιθάρα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο “Ανησυχία, Αταξία και Ανασφάλεια” που περιλαμβάνει 12 τραγούδια με μουσικές που ξεκινούν από το ροκ και φτάνουν στο παραδοσιακό, balkan, ρεμπέτικο καθώς και στίχο έντονα επίκαιρο και ετοιμάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά  με τίτλο ”Πρώτη μέρα του χρόνου” σε ενορχήστρωση και παραγωγή ”Κος Κ” που θα κυκλοφορήσει μες στο χειμώνα με πολλές συνεργασίες όπως Ψαραντώνης, Λεωνίδας Μπαλάφας κ.α.

Στο Σταυρό του Νότου στις 11/10 θα παρουσιάσει ένα τρίωρο πρόγραμμα με καινούργια και παλιά  του κομμάτια αλλά και διασκευές από διάφορα είδη και πολλές εκπλήξεις.

Στο πλευρό του οι εξαίρετοι μουσικοί:

Κυριάκος Πέτρου – ηλεκτρική κιθάρα,βιολί,φωνητικά

Παντελής Πέτρου -μπάσο,πλήκτρα,φωνητικά

Νίκος Χριστόπουλος -τύμπανα

Χρήστος Κυριαζής -πνευστά

Δημήτρης Κατσίβελος -τρομπέτα

 

Guests:

¯   Αλέξανδρος Δάικος

Ο Αλέξανδρος Δάικος ξεκίνησε την μουσική του πορεία στην Φλώρινα από όπου και κατάγεται. Ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος 3LaLoun και έχοντας ολοκληρώσει μια δισκογραφική δουλειά με τίτλο ”Αριθμός ταυτότητας”, ετοιμάζει τον πρώτο προσωπικό του δίσκο και παίζει σε σκηνές της Αθήνας. Έχει μοιραστεί την ίδια σκηνή με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, οι ΜΠΛΕ, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και άλλοι πολλοί.

¯   BEER & μανία

Οι BEER & μανία είναι ένα εναλλακτικό μουσικό σχήμα που αποτελείται από τον Στέργιο Τολίκα (κιθάρα-φωνή) και τον Αποστόλη Παπανικολάου (πλήκτρα-φωνή), Από το 2010 έχουν αμέτρητα lives στο ενεργητικό τους τόσο στην Θεσσαλονίκη (όπου αρχικά ξεκίνησαν τη μουσική τους πορεία) όσο και στην Αθήνα όπου βρίσκονται τα τελευταία χρόνια και όπου σε λίγες μέρες θα παρουσιάσουν τα πρώτα τους τραγούδια..

Info:
Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 10€ (με μπύρα-κρασί)

Σταυρός του Νότου Club – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Stavros-tou-Notou-Σταυρος-του-Νοτου-Επισημη-Σελιδα/137807592931106
Twitter: www.twitter.com/#!/StavrosTouNotou 
Instagram: https://www.instagram.com/stavrostounotou 
Site: www.stn.gr

 

Εύα Κούτρα

Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις –

Διοργάνωση Μουσικών Παραστάσεων

κιν: 6973400396

email: stn95live@gmail.com