Γεωργία Βεληβασάκη Live Streaming from studio Cue Productions 10.04.2021


Η Γεωργία Βεληβασάκη, μια ιδιαίτερη και δροσερή μεσογειακή φωνή, μαζί με ένα σύνολο κορυφαίων δεξιοτεχνών μουσικών, τον Σπύρο Ρασσιά στο πιάνο, τον Ανδρέα Ζιάκα στην κιθάρα, τον Δημήτρη Αραμπατζή στο bandoneon και τον Λεωνίδα Κυρίδη στο κοντραμπάσο, μας παρουσιάζουν ένα κοντσέρτο με τα πιο έξοχα τραγούδια του κλασικού και σύγχρονου Tango.

Στο πρόγραμμά τους γίνεται αναφορά σε μαέστρους του είδους, όπως ο Atahualpa Yupanqui, ο Astor Piazzolla, ο Pedro Laurenz, ο Homer Manzi, ο Carlos Gardel κ.ά., ενώ θ’ ακουστούν κομμάτια από τη δισκογραφική συνεργασία της Γεωργίας Βεληβασάκη με τον Αργεντινό μαέστρο του Tango Nuevo, Luis Borda.

Σαγηνευτικές και νοσταλγικές μελωδίες πέρα από τον Ατλαντικό φτάνουν στη Μεσόγειο… Ορμητικοί ρυθμοί, αισθήματα, πάθη, δύο κόσμων που τους ενώνει η μουσική και η θάλασσα.

Μέσα στην παραδοξότητα των καιρών μας αντιστρέφουμε τα δεδομένα και επικοινωνούμε ζωντανά την τέχνη μας μέσα από ένα στούντιο ηχογράφησης, εκεί όπου τα τραγούδια πρωτανασαίνουν, πολύ πριν παραδοθούν στην αγάπη του κόσμου. 

 

Εισιτήριο: 8 ευρώ

Online Προπώληση: http://bit.ly/a-night-tango

 

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της συναυλίας:

Μετρονόμος, TV 100, FM 100, VF, octavaradio.gr, readmaazine.gr, stellasview.gr, μουσικόγραμμα, Tetragwno.gr, La vita web radio, Κουλτουρόσουπα, Kourtis Winery, Carrot Pop, Cue Productions.