Δημήτρης Ζερβουδάκης @ ΣτΝ Club (Live Review) by Βασίλης Α. & Ρούλα


Σάββατο 25 Μάρτη στο Σταυρό του Νότου Club

Ο www.octavaradio.gr ήταν σε ένα ακόμη live.

Βρεθήκαμε σε μια εξαιρετική μουσική παράσταση του Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Όλοι εμείς, που Πάμε Ζερβουδάκη σταθεροί στο ραντεβού μας μαζί του, ήμασταν εκεί.

Είναι ξεχωριστή η χαρά μας, γιατί στις συναυλίες του Ζερβουδάκη συναντιόμαστε τόσοι, όλοι φίλοι πια. Είμαστε παρέες που γνωρίζομαστε, βρισκόμαστε, χαιρόμαστε και τραγουδάμε. Ο Ζερβουδάκης έρχεται, μας παίρνει όλους και μας μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση. Αυτό που παρατηρώ στις συναυλίες του είναι πως όλοι τον ακούμε, είμαστε προσηλωμένοι επάνω του, μας μαγεύει, σιγοτραγουδάμε και παίρνουμε όλα του τα συναισθήματα. Και είναι πολλά!

Ο Δημήτρης πάνω στη σκηνή χαίρεται, θυμώνει, γελάει, συγκινείται και κάποιες φορές σε μεγάλη φόρτιση, κλαίει. Αυτός είναι ο Ζερβουδάκης που αγαπάμε!

Το Σάββατο λοιπόν αφού μας ταξίδεψε στις Κυκλάδες, κι ας μην ειναι ο κόσμος ότι ονειρεύτηκαμε, ε όχι και να κλαίμε, ολέ λε λε μαζί του στην παρέα είχε και μια υπέροχη παρουσία, σεμνή, χαρούμενη με φωνή που ταίριαζει πολύ στο ύφος του Ζερβουδάκη.

Ήταν από τις λίγες φορές που ευχαριστηθήκαμε εμείς οι σκληροπυρηνικοί Ζερβουδακικοί τα τραγούδια του τραγουδισμένα από κάποιον άλλο.

 Η Ευτυχία Μητρίτσα,πραγματική ευτυχία η κοπέλα,  όσα τα τραγούδια του Δημήτρη μας είπε, μας τα έδωσε τρυφερά και τα απογείωσε.

Μαζί της, απογειωθήκαμε και εμείς. Κάποια στιγμή δε, που τραγούδησε την αληθινή αγάπη της Ρόζας Εσκενάζυ μας ενθουσίασε και την χειροκροτήσαμε όρθιοι!

Μοναδική στιγμή, γεμάτη συναίσθημα και φορτισμένη ατμόσφαιρα ήταν στο τέλος του προγράμματος.

Ο Δημήτρης, έμεινε μόνος του και κάλεσε στο «πατάρι» το Διαμαντή Καραγιαννακίδη ένα συνεργάτη του από το  κοινό καλλιτεχνικό τους χθες, αλλά από το παντοτινό φιλικό τους  μέλλον.

Έμειναν οι δυο τους στη σκήνη και μας χάρισαν με μια μοναδική ερμηνεία το Αυτό το αχ να μην το λες με ένα ξέσπασμα συναισθημάτων που μας έκανε όλους να είμαστε τουλάχιστον βουρκωμένοι.

Εμείς, οι παλιοί γνώριμοι του Δημήτρη, γυρίσαμε χρόνια πίσω και θυμηθήκαμε…όλα τα ανείπωτα των τόσων χρόνων.

Αξίζει να δείτε το video που έχει ανεβάσει στο youtube ο φίλος μας Αλέξανδρος Ηλιόπουλος και να ζήσετε και εσείς το συναισθηματικό κλείσιμο της βραδιάς. https://www.youtube.com/watch?v=pnZzHXxYEKU&feature=youtu.be

 

Αυτό το πρόγραμμα είναι από τα πιο επιτυχημένα της Άνοιξης!

 

Βασίλης Αρ. – Ρούλα Μ.

 

Φωτογραφίες Αλέξανδρος Ηλιόπουλος