Κίτρινα Ποδήλατα Live @ Σταυρός του Νότου Club 16.04.2022


ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ live | Σταυρός του Νότου club

«ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣ…» 

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, επιστρέφουν στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου και ολοκληρώνουν τις χειμερινές εμφανίσεις τους με μια τελευταία μοναδική παράσταση γενικής… ανάτασης!

Ένας δύσκολος, παράλογος «χειμώνας», αναζητά στο τέλος του μια ανθρώπινα-ζεστή, πολυπόθητη «άνοιξη»…

Με σκέψη κλειδωμένη σε μια ισορροπημένη και ειρηνική επόμενη μέρα, οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, επανέρχονται στον φυσικό τους χώρο, ανανεώνοντας  την πετυχημένη τους παράσταση «Να σε δω να γελάς…» και ενώνουν για μια ακόμη φορά την παρέα, σε κοινά, έντονα και ανοιχτά συναισθήματα.

Η δύναμη αληθινών τραγουδιών και ο δυνατός σφυγμός των μηνυμάτων τους, κόντρα στον γενικότερο παραλογισμό των ημερών μας, θα φωτίσουν ξανά εσωτερικές δυνάμεις, θα αναθερμάνουν σκέψεις και όνειρα, κρατώντας ζωηρή τη διάθεση για χαμόγελο και αισιοδοξία. 

Η τρίωρη ευρηματική, επικοινωνιακή παράσταση «Να σε δω να γελάς…», συνδυάζει τις σημαντικότερες στιγμές της 21χρονης παρείας του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών απ την ξένη και την εγχώρια σκηνή. Από ένα τέτοιο εγχείρημα γενικής ανάτασης, δε θα μπορούσαν να λείψουν ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς , που αν και «φύγαν», γεννιούνται ξανά και ξανά μέσα από το έργο τους, που αντανακλά πολύτιμη ουσία και διαχρονικότητα.

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ έχουν το… live «know-how», που μπορεί να μετατρέψει το  συναυλιακό Σάββατο 16 Απριλίου σε μια «κερδισμένη βραδιά», ζωντανεύοντας για μια ακόμη φορά μαζί με αληθινούς φίλους, την παράσταση «Να σε δω να γελάς…» στο ιδανικότερο και αγαπημένο μουσικό τους στέκι Σταυρός του Νότου club.

* Προπώληση εισιτηρίων στο ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ | ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB | Εισιτήρια online! | Viva.gr
** Πώληση εισιτηρίων την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος .
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες .
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών:
Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης