Κατερίνα Ντίνου Live @ Μουσική Σκηνή Σφίγγα 17.12.2021


Μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνισή της, άλλη μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά θα παρουσιάσει η Κατερίνα Ντίνου στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου. 

Η σημαντική ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, έρχεται με επιλεγμένα τραγούδια της ελληνικής μουσικής σκηνής , διαχρονικά κι αγαπημένα, όπως και τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας.  Επίσης η Κατερίνα θα παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Ένα παιχνίδι για δύο», σε δικούς της στίχους και μουσική, που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. 

Με ήχο φυσικό, ανεπιτήδευτο, με ξεχωριστές ερμηνευτικές της στιγμές, με την κιθάρα ή το μπαγλαμαδάκι της,  με τα λαϊκά που αγαπάει και με δικά της τραγούδια, η Κατερίνα θα μας χαρίσει μια από κείνες τις βραδιές, τις γεμάτες  με το πάθος, την ενέργεια και την αλήθεια που τη διακρίνει.

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί Ανδρέας Βουδούρης στο πιάνο, Βαγγέλης Μαχαίρας στο μπουζούκι, Γιάννης Πλαγιανάκος στο μπάσο και Βλαδίμηρος Πέτσας στα κρουστά.

 

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Είσοδος: 13 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

sfigamusic@gmail.com

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Ώρα έναρξης: 22.30

 

*Για τη διεξαγωγή της παράστασης, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο, που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.