Κρυστάλλινες Σκιές Live @ ΣτΝ Club 10.11.2019


Oι Κρυστάλλινες Σκιές παρουσιάζουν τα τραγούδια, από τον νέο τους Album με τίτλο Καινούρια Αρχή με δυο εμφανίσεις στον Club του Σταυρού του Νότου στις 20 Οκτωβρίου και στις 10 Νοεμβρίου.

“Το άλμπουμ το ονομάσαμε ”καινούρια αρχή” επειδή νιώσαμε ότι για μας αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα.Σαν να έκλεισε ένας κύκλος και να ξεκινάει κάτι καινούριο.Σ’αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η αλλαγή στον ήχο μας.Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλούς πειραματισμούς. βρήκαμε τον ήχο που είχαμε ακριβώς στο μυαλό μας και μας εκφράζει.Τα τραγούδια του άλμπουμ μιλάνε για όλα αυτά που νιώθουμε, σκεφτόμαστε και μας προβληματίζουν.
Τα τραγούδια του album με τα βίντεο κλιπ και τα lyric video Μπορείτε ναωτα ακούσετε στο κανάλι μας,στο YouTube Κρυστάλλινες Σκιές; http://bit.ly/krystallines_skies

Tο πρώτο τραγούδι του δίσκου,με τίτλο “Ελπίδα” μπορείτε να το ακούσετε εδώ: https://youtu.be/XNTN1_75LNE . Οι Κρυστάλλινες Σκιές δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2012.

Έχουν εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές όπως, ο Σταυρός του Νότου, η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι το Γυάλινο Μουσικό Θέατροτο HolyWood stage ,το θρυλικό Half Note και άλλες. Σε ανοιχτές συναυλίες μοναδικές είναι οι εμφανίσεις τους στην Πλατεία Συντάγματος τον Οκτώβριο του 2014για το Rally Εcomobility , και οι εμφανίσεις τους στην Πλ. Μοναστηράκικαι στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ για το Athens Festival . Έχουν συνεργαστεί σαν opening act με καλλιτέχνες όπως Πάνο Κατσιμίχα ,Κίτρινα Ποδήλατα, Απόστολο Ρίζο, Νίκο Μερτζάνο,Διονύση Τσακνή , Γιάννη Μηλιώκα, Υπόγεια Ρεύματα , Kollektiva , 1550 ,ΕΝΑ Βήμα Μπροστά , Βασίλη Καζούλη και τον Πέτρο Θετοκάτο .Στις 30 Σεπτεμβριου 2019 άνοιξαν την συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στο Πάρκο Ασυρμάτου

Για άμεση επικοινωνία μπορείτε να απευθυνθείτε στον Μαδούρο Κων/νο 6948870868 ή να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: krystallines.skies@hotmail.gr.

Social Media
Facebook : Κρυστάλλινες Σκιές www.facebook.com/krystallnesskies/
Youtube : Κρυστάλλινες Σκιές; http://bit.ly/krystallines_skies
Instagram : @krystallines_skies https://www.instagram.com