Μάκης Σεβίλογλου, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Μαρία Ψειροπούλου Live @ Ρυθμός Stage (Live Review) by Ηλέκτρα & Στέλλα


Ήρθε Κυριακή, ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης για τους περισσότερους μα για εμάς θα λέγαμε μάλλον διασκέδασης μιας και επιλέξαμε να βγούμε έξω αυτό το χειμωνιάτικο μεσημέρι με σκοπό να περάσουμε όμορφα τη μέρα μας παρέα με παλιά αλλά αξέχαστα τραγούδια, έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στη μουσική σκηνή Ρυθμό Stage στην Ηλιούπολη ( Μαρίνου Αντύπα 38 ) για να απολαύσουμε λαϊκά και παραδοσιακά κομμάτια από τους Μάκη Σεβίλογλου, Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, Μαρία Ψειροπούλου.  

Ο Μάκης Σεβίλογλου πέραν του ότι συνθέτει και γράφει στίχους έχει μια ξεχωριστή και όμορφα διαφορετική φωνή. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες και η τελευταία του δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο “Παράθυρο ανοιχτό” . Μαζί του ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης και η Μαρία Ψειροπούλου μας εντυπωσίασαν με τις μελωδικές φωνές τους, νιώσαμε πως ξεχείλιζαν ψυχή και φυσικά την παρέα την συμπλήρωναν ο Δημήτρης Λάππας στο μπουζούκι, στις κιθάρες ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και ο Θανάσης Σόφρας στο κοντραμπάσο. Η χημεία τους λειτούργησε ιδανικά και το εισπράξαμε στα τραγούδια που ερμήνευσαν πολύ γνωστών καλλιτεχνών κάποιοι απο αυτούς ήταν ο Νταλάρας, Μητροπάνος, Μοσχολιού κ.α.  
 
Ο χώρος είχε πολυ καλη ακουστική , ήταν ζεστός και φιλόξενος με πολύ καλή εξυπηρέτηση. Γευτήκαμε το φαγητό και το κρασί όσο απολαμβάναμε το μουσικό αυτό ταξίδι.    
 
Εμείς το απολαύσαμε και ευχόμαστε σε αυτή την όμορφη παρέα καλά μουσικά ταξίδια και πάντα όμορφες συνεργασίες. Από την Κυριακή 27 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή μεσημέρι σας προτείνουμε ” Να ανταμωθείτε όπως παλιά” με κρασί και νοστιμιές και τις πιο γλυκές πενιές στο Ρυθμό Stage ( Λεωφ. Μαρίνου Αντύπα 38) στην Ηλιούπολη και ώρα έναρξης 15:00. Τηλ. 210- 9750060, E- MAIL: info@ rythmosstage. gr 
 
Για τον Octava Radio
Ηλέκτρα & Στέλλα