Νίκος Γιακουμάκης – Κονσπίρασι & Διόνυσος Live @ Remedy 01.10.2022


Ο Νίκος Γιακουμάκης είναι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής και δραστηριοποιείται στο χώρο της ελληνόφωνης rock. Με πλούσια δισκογραφία {Νεκρή Ψυχή (2012), Γυμνή Αλήθεια (2015), Ο Ταξιδιώτης (2018), Στάχτες (2020)} και με νέο δίσκο έτοιμο να κυκλοφορήσει, έρχεται με την νεοσύστατη μπάντα του, τους Κονσπίρασι, να παρουσιάσουν παλιά και νέα τραγούδια, καθώς και διασκευές της ευρύτερης αγγλόφωνης rock σκηνής.

Κονσπίρασι:
Φοίβος Ανδριόπουλος – Τύμπανα
Κώστας Κλίτσας – Ηλ. Κιθάρα
Βάσω Μιχαηλίδου – Ακορντεόν
Στέλιος Μουσαμπέλλι – Μπάσο

Ήχος: Αλέξης Κωστακιώτης

Επίσημη Σελίδα: https://tntsokin.blogspot.gr
FaceBook: https://facebook.com/tntsokin
Youtube: https://youtube.com/c/tntsokin
Instagram: https://instagram.com/tntsokin
Twitter: https://twitter.com/tntsokin
SoundCloud: https://soundcloud.com/tntsokin
═════════════════════════

Οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ δημιουργήθηκαν στο Κερατσίνι στις αρχές του ’90. Η μπάντα έχει στο ενεργητικό της πέντε δισκογραφικές δουλειές:

Κρυστάλλινα Φτερά
Στην Άκρη Της Πόλης
Από Άκρη Σε Άκρη
Η γη είναι επίπεδη
Παράπλευρες Απώλειες

Αυτήν την περίοδο, βρίσκονται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει και τις ηχογραφήσεις του επόμενου και έκτου προσωπικού τους δίσκου. Μακριά από λαικοpop ψευτοεντεχνισμούς, με αυτούσιο άτεχνο καθαρό rock ήχο να τους χαρακτηρίζει, γνωστοί για την λυρικότητα του στίχου τους, την δυναμική τους σκηνική παρουσία, αλλά και τα σκληροπυρηνικά τους live οι ΔΙΟΝΥΣΟΣ, εκσφενδονίζουν rock ‘n’ roll μελωδίες που σε μαγνητίζουν.

═════════════════════════
Be there!!!
🤘🤘
DAMAGE: 5€ • Doors: 21.00
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 9 | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | 211 11 89 511
JOIN US @remedyvenue

• • • #remedy #remedyvenue #ΝέοΗράκλειο #music #rock #metal #livestage #liveonstage #rockmusic #metalmusic #musicvenue #venue #athensvenue