Παυλίνα Βουλγαράκη @ ΣτΝ Club (Live Review) by Γιώτα Σ.


Βράδυ Παρασκευής και το ρολοι έδειχνε περίπου 23.00 ….

 Εκεί στην αγαπημένη μου γωνιά του Σταυρού  του Νότου club παρέα με  φίλους  ημούν έτοιμη να απολαύσω  το live της Παυλίνας  Βουλγαράκη με τίτλο ΄΄ Μώβ Καληνύχτες ΄΄..

Δεν  ήξερα τι θα δω μα ήμουν σίγουρη πως η φρεσκάδα της  αυτή θα με κερδίσει  ακόμα μια φορά ! Έτσι και έγινε.Ανέβηκε στη σκηνή επιβλητική και  ντυμένη στα μαύρα.Μόνο που η χαρά του καλλιτέχνη δε κρύβεται….Ελαφρώς αμήχανη μα με τα μάτια της να χαμογελούν απέναντι στο κοινό   ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι…

Κομμάτια από την πρώτη της δουλειά όπως το   ‘’Λίγο λίγο ΄΄  ( που εγώ λατρεύω…)   τους  ΄΄ Λαβύρινθους ‘’ αλλά και άλλα πολλά μέχρι το ΄΄ Φέρτα μου όλα πίσω ΄΄ μια εξαιρετική συνεργασία με τον Ψαραντώνη  άρχισαν να μας ξεσηκώνουν γλυκά….

Η Παυλίνα όμως με τη συνοδεία πάντα των καταπληκτικών μουσικών που την πλαισίωναν διάλεξε να δώσει το δικό της ύφος σε πολύ αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών ερμηνεύοντας κομμάτια όπως  η ΄΄ Ταμπακίερα ΄΄ και  το ΄΄ Για ένα τανγκό ΄΄ .Εκεί ήταν που άπέδειξε για ακόμη μια φορά πως έχει το δικό της στίγμα σε ότι κι αν κάνει….

Μ έναν βιωματικό λοιπόν περίπατο η Παυλίνα καθ όλη τη διάρκεια του  live μας  άνοιγε τα μονοπάτια για τα νέα της τραγούδια .Μας τα γνώρισε μέσα από τη δική της ψυχή….

Τραγούδια δυνάτα με στίχο και μουσική που σε κάνουν να θες να τα ακούσεις ξανά και ξανά μέχρι να γίνεις ένα με αυτά…΄΄ Σα να με αγαπάς ΄΄  ΄΄ Σελήνη ΄΄ και άλλα που αποδεικνύουν πως η Παυλίνα έχεις ψηλά τους στόχους της και καταφέρνει να τους κερδίζει συνεχώς…

΄΄  Έστησαν χώρο τα πάθη Και πλημμύρισαν τις φλέβες μου τα λάθη…!!!!!!!! ‘’

Το ξεχώρισα αμέσως…Το αγάπησα….

Ένα καλοστημένο live με έντονα συναισθήματα ήταν αυτό που μας χάρισε η Παυλίνα….

Σταθερά και προσεχτικά βήματα ….Είμαι πια σίγουρη …έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και έχει πολλα ακόμα να δώσει….Καλή επιτυχία λοιπόν σε ότι κι αν κάνει…εμείς θα είμαστε εκεί…..

 

Για τον Octava Radio

Γιώτα Σ.