Περικλής Λορίδας & Εραστές του Ονείρου Live @ Κόμιξ Bar 04.03.2018


Μια ακόμα στάση στη μεγάλη βόλτα που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες στις γειτονιές της Αθήνας κάνει ο Περικλής Λορίδας, με τους Εραστές του Ονείρου

Ο αντισυμβατικός καλλιτέχνης με την ιδιαίτερη χροιά μαζί με την Νάντια Κούτρα, στα φωνητικά και την Έλενα Γιάννου στα κρουστά,  θα εμφανιστούν αυτή την φορά στο Κόμιξ, μπαρ, καφέ, Κηφισίας 15 & Ελπίδος 2, νέο Ηράκλειο.

Οι τρεις τους έχουν στις αποσκευές τους μελωδίες διαφορετικές, δικές τους αλλά και αγαπημένες σε όλους

Ο Περικλής Λορίδας λάτρης της καλής μουσικής, κιθαρίστας αλλά και πάνω από όλα ροκ παραμυθάς ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Με μια κιθάρα στο χέρι πέρασε από το ωδείο, αλλά δεν χωρούσε στα καλούπια της κλασικής εκπαίδευσης και ταίριαζε περισσότερο με τον Νικόλα Άσιμο, δάσκαλο του στη μουσική αλλά και τη ζωή.

Η μουσική του και οι στίχοι που έβαλε αργότερα στις μελωδίες του αλλά και οι στίχοι της Νάντιας Κούτρας, σε πολλά τραγούδια, μπορούν να σε ταξιδεύουν και μαζί με τα κομμάτια που οι ίδιοι αγαπάνε κάνει κάθε τους εμφάνιση μια μουσική περιπλάνηση. Αυτή την φορά δίπλα τους, στα κρουστά, δίνοντας τον ρυθμό της νιότης, η Έλενα Γιάννου, αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο, πως η καλή μουσική είναι διαχρονική, δεν έχει ηλικία!