Περικλής Λορίδας & Εραστές του Ονείρου Live @ Meni’s Cafe Bar 09.03.2018


Μια ακόμα στάση στη μεγάλη βόλτα που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες στις γειτονιές της Αθήνας κάνει ο Περικλής Λορίδας, με τους Περικλής και εραστές του ονείρου.

Ο αντισυμβατικός καλλιτέχνης με την ιδιαίτερη χροιά μαζί με την MariaDamianou στο βιολι, και την ElenaGiannou στα κρουστά, θα εμφανιστούν αυτή την φορά στο Meni’sCafeBar, Ναιαδων 58 Π.Φαληροτηλ: 2109885599 τη Παρασκευή 9 Μαρτίου, ώρα έναρξης στις 21:00, είσοδος ελεύθερη.

Οι τρεις τους έχουν στις αποσκευές τους μελωδίες διαφορετικές, δικές τους αλλά και αγαπημένες σε όλους 
Ο Περικλής Λορίδας λάτρης της καλής μουσικής, κιθαρίστας αλλά και πάνω από όλα ροκ παραμυθάς ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Με μια κιθάρα στο χέρι πέρασε από το ωδείο, αλλά δεν χωρούσε στα καλούπια της κλασικής εκπαίδευσης και ταίριαζε περισσότερο με τον Νικόλα Άσιμο, δάσκαλο του στη μουσική αλλά και τη ζωή.

Η μουσική του και οι στίχοι που έβαλε αργότερα στις μελωδίες του, μπορούν να σε ταξιδεύουν και μαζί με τα κομμάτια που οι ίδιοι αγαπάνε κάνει κάθε τους εμφάνιση μια μουσική περιπλάνηση. Αυτή την φορά δίπλα του δυο υπέροχα παιδιά στα κρουστά, δίνοντας τον ρυθμό της νιότης, η ElenaGiannou, και στο βιολί παντρεύοντας τέλεια το κλασσικό με το ροκ, η MariaDamianou, αποδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο, πως η καλή μουσική είναι διαχρονική, δεν έχει ηλικία!
και εννοείτε πως και σε αυτό το live, όπως σε όλα, δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις!