Στέλιος Δάβαρης Live @ ΙΛΙΟΝ Plus 24.11.2019


Ο Στέλιος Δάβαρης, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Άνοιξε τα χέρια σου στη θάλασσα», που έχει ήδη αγκαλιάσει το κοινό, θα εμφανιστεί στο Ίλιον Plus τη Κυριακή 24 Νοέμβριου. Μας παρουσιάζει τραγούδια από τη προσωπική του δισκογραφία («Όλα είναι Νερό», «Ρεύματα» & Συνέχισε Αντίθετᨻ),το νέο του single και ένα ανέκδοτο, προπομποί ενός καινούριου κύκλου τραγουδιών.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:Γιώτης Παρασκευαίδης (ηλ.κιθάρα), Χρήστος Κεχρής (μπάσο) και Πέτρος Φατής (τύμπανα).

Ήχος : Μιχάλης Σκαράκης

Είσοδος: 9 ευρώ
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Έναρξη: 22:00

Ίλιον Plus
Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων Αθήνα
Τηλ Κρατήσεων 210 8824383, 6983600510

Λίγα λόγια για τον Στέλιο Δάβαρη
Ο Στέλιος Δάβαρης είναι δημιουργός και μουσικός και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Μέχρι σήμερα έχει ηχογραφήσει 3 προσωπικά albums, στα οποία υπογράφει τη μουσική και τους στίχους: ”Όλα Είναι Νερό” (Debut Album 2010 Minos EMI) , “Ρεύματα” ( Ankh 2012 ), Single III ( 2015 ), “Συνέχισε Αντίθετα” ( 2017 ). Σημαντική στιγμή η συμμετοχή του στη συλλογή «Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη», με τη διασκευή “Νύχτα Μαγικιά”.
Από το 2001 έως το 2007 σπούδασε αρμονία, φωνητική και ορθοφωνία στο Εθνικό Ωδείο.

Μέχρι και σήμερα, μοιράζεται τα τραγούδια του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας, ενώ έχει τη χαρά να απαριθμεί εξέχουσες συνεργασίες, τόσο στα live του όσο και στη δισκογραφία. Τον Μάϊο του 2008, ταξίδεψε για ένα live στο πανεπιστήμιο Keio του Τόκυο για ένα αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη.

Έχει γράψει ορχηστρικά θέματα για ταινίες μικρού μήκους και θεατρικές παραστάσεις και έχει υπάρξει perfomer στο Pocket Theatre Festival (Μικρό Πολυτεχνείο) και Story Telling Festival (Θέατρο Φούρνος). Στο παρόν συνθέτει μουσική, εμπνέεται στιχουργικά, μελετάει και συλλέγει καρπούς εμπειριών, ετοιμάζοντας το επόμενο δισκογραφικό του βήμα.

“Άνοιξε τα χέρια σου στη θάλασσα”
https://youtu.be/wjbn8-OWk9k