Σταμάτης Κραουνάκης & Σπείρα Σπείρα @ Μουσική Σκηνή Σφίγγα (Live Review) by Βαγγέλης Α.


Πριν ξεκινήσω να γράφω για την μουσική παράσταση που είχα την χαρά να παρακολουθήσω θα ήθελα να πω μερικές πληροφορίες για τον Σταμάτη Κραουνάκη. Μετράει πάνω από 40 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία γράφωντας τον πρώτο του δίσκο το 1978. Μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες όπως το “Σύστημα” “Ένας Βράχος” “Αυτή η νύχτα μένει” και πολλές ακόμα και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως Μητροπάνο, Πρωτοψάλτη, Αντωνοπούλου και άλλους.
 
‘Εχοντας λοιπόν όλες αυτές τις πληροφορίες στο μυαλό μου,πήγα να παρακολουθήσω την μουσική παράσταση ” Φίλα με στη… Σφίγγα” όπου μαζί με τον Σταμάτη Κραουνάκη συμμετέχει και μία παρέα 7 μουσικών και τραγουδιστών οι λεγόμενοι Σπείρα οι οποίοι με την ενέργεια τους και το ταλέντο τους σε κερδίζουν κατευθείαν.
 
Η παράσταση περιλαμβάνει σχεδόν όλες τις επιτυχίες του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος τις εμηνεύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και τις απογειώνει.
 
Τέλος να αναφέρω ότι η Σφίγγα όπου φιλοξενεί την παράσταση και πολλές ακόμα, είναι ένας χώρος πολύ προσεγμένος και ζεστός, με άμεση οπτική επαφή στην μουσική σκηνή και με ευγενέστατο προσωπικό.
 
Σας συνιστώ την συγκεκριμένη παράσταση ανεπιφύλακτα…
 
Με εκτίμηση 
Για τον Octava Radio
Βαγγέλης Α.