Υπόγεια Ρεύματα, Κίτρινα Ποδήλατα feat Kollektiva @ ΣτΝ (Live Review) by Μαρία Σαντ.


Την Παρασκευή 27/10 βρεθήκαμε στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για να παρακολουθήσουμε τρεις αγαπημένες μπάντες. KollectivA, Υπόγεια Ρεύματα και Κίτρινα Ποδήλατα.

Το Live το άνοιξαν  οι KollectivA οι οποίοι κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν με παλιά αγαπημένα κομμάτια τους καθώς και με διασκευές έκπληξη! Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα Υπόγεια Ρεύματα. .Η αγαπημένη μπάντα όλων μας, μας καθήλωσε όχι μόνο λόγο της επιτυχημένης πορείας που έχουν όλα αυτά τα χρόνια στο μουσικό στερέωμα αλλά και γιατί απέδειξαν για άλλη μια φορά επί σκηνής την ανεξάντλητη ενέργεια τους και την άψογη σκηνική τους παρουσία καθώς ερμήνευσαν αγαπημένα – νοσταλγικά κομμάτια όπως “Παράξενη κοπέλα, “Μικρές χαμένες μέρες “,”Να γελάς ” και πολλά ακόμα.

 Εν συνεχεία τα Υπόγεια έδωσαν και αυτά με τη σειρά τους τη σκυτάλη στα Κίτρινα Ποδήλατα. Τα αγαπημένα μας αδέρφια ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος κατάφεραν για μια ακόμη φορά να μας παρασύρουν ταξιδεύοντας στους ρυθμούς τους και να μας εκστασιασουν με την ενέργεια και το πάθος που μας δίνουν απλόχερα κάθε φορά επί σκηνής! Θα αφήσω για το τέλος την απολαυστική εικόνα …να μοιράζονται τη σκηνή τα Υπόγεια Ρεύματα μαζί με τα Κίτρινα Ποδήλατα τραγουδώντας διασκευές όπως “Η ασημένια σφίγγα “,”Να γελάς ” και το “Which side are you on “.

 Ήταν μια υπέροχη βραδιά, μια αξέχαστη εμπειρία, με ένα κοινό να φεύγει γεμάτο από αγαπημένες μουσικές παλιές και νέες από συγκροτήματα που άφησαν στα χρόνια τη δική του ιστορία το καθένα ξεχωριστά. Σας ευχαριστούμε!

 

Για τον Octava Radio

Μαρία Σαντ.