13 χρόνια Ντέπη Χατζηκαμπάνη and friends @ Baraga Cafe 24.07.2020


Ένα μεγάλο σιδερένιο 13!

Για κάποιους ίσως να μην είναι αγαπημένος αριθμός… Για εμάς όμως είναι τα 13 χρόνια της Ντέπης Χατζηκαμπάνη στο δρόμο των λέξεων, των τραγουδιών, στο δρόμο των ανθρώπων που μέσα από το έργο της και την ίδια γίνονται μια μεγάλη παρέα.

Το 13 όμως είναι ο αγαπημένος αριθμός της Ντέπης και θα το γιορτάσουμε ανάλογα!

Φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι που την αγαπούν και την ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια ή κάποια από αυτά, θα μαζευτούν στο αγαπημένο στέκι της Ανάκασας των Αγίων Αναργύρων, το Baraga Cafe, και θα πουν ο καθένας με τον τρόπο του μια λέξη για εκείνη! Απαγγέλοντας, τραγουδιστά, κρυφά η φανερά!

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε τη Ντέπη!

Στη γιορτή συμμετέχουν -εκτός απροόπτου πάντα- οι:
Magic De Spell, Γυμνά Καλώδια, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Ηλίας Μακρίδης, Γρηγόρης Κλιούμης, Δημήτρης Μητσοτάκης, Πέτρος Θεοτοκάτος, Πένυ Ραμαντάνη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Νίκος Σπυρόπουλος με τους Tsopana Rave, Νίκος Γιακουμάκης, MC Yinka, Frank Panx, Νίκος Καλλίνης, Ερασμία Μάνου, Δημήτρης Γαύρος, Sunny Μπαλτζή, Δημήτρης Καλαντζής, Νάγια Γρανά, Μάκης Ψαραδέλλης, Δημήτρης Δημητριάδης (Pixel) Θανάσης Χουλιάρας, Αναστασία Μουτσάτσου, Λήτης, Βαγγέλης Τσιμος, Συνένοχοι, Νικόλας Αδέσποτος, Δημήτρης Αλεξίου, Stuck, Λούης Γιανναπής, Ηλίας Μωραΐτης, Έφη Χρυσού, Πηγή Περσιάδου, Πάνος Σταθόγιαννης, Monique, Ελευθερία Ροβολή, Γεώργιος Λημναίος, Γιώργος Καλογερόπουλος.

Στο οπτικοακουστικό κομμάτι ο Γιάννης Τάσιος.

Save the date!

Εκδήλωση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/859639607894373/

 

Baraga Cafe 

Κρυονερίου 16 (Πλατεία Άρη Βελουχιώτη)

Άγιοι Ανάργυροι

Τηλ. Κρατήσεων: 210 2386986