Cine Musical @ Ρυθμός Stage (Live Review) by Ηλέκτρα & Στέλλα


Δευτέρα βράδυ και βρεθήκαμε στη μουσική σκηνή ρυθμός stage Λ. Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη ,με αφορμή το CINE MUSICAL τραγούδια της σκηνής και της οθόνης .Εμείς αγαπάμε τα μιούζικαλ γιατί συνδυάζουν το τραγούδι με το χορό και την ηθοποιία έτσι ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη παράσταση με την υπογραφή του Octava Radio !

Ο χώρος ήταν πραγματικά πολύ ζεστός και ιδιαίτερα φιλόξενος. Είχε πολύ καλή ακουστική και σε οποίο τραπέζι κι αν είναι κανείς θα απολαύσει την παράσταση στη σκηνή με τους καλλιτέχνες το ίδιο καλά.Η εξυπηρέτηση του προσωπικού ήταν θαυμάσια με ταχύτητα και πολύ ευγένεια σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα !

Στη σκηνή είχε στηθεί ένα όμορφο σκηνικό για να μας ταξιδέψει στο χρόνο του θεάτρου και του κινηματογράφου με τα ομορφότερα τραγούδια της διεθνούς αλλά και της ελληνικής σκηνής . Η Αθήνα ,η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο πρωταγωνιστούν ως η πηγή για αυτό το μουσικό ταξίδι δυόμιση ωρών που ερχόταν !

Τρεις μελωδικές φωνές είχαν τον κυρίαρχο ρόλο στη παράσταση αυτή ,πρώτη αυτή του Μεμου Μπεγνή πολυ γνωστός ηθοποιός με μεγάλη καριέρα στην τηλεόραση ,στο θέατρο και στο τραγούδι μας αποδεικνύει πως τα μιούζικαλ ειναι αυτα που του ταιριάζουν απόλυτα και νιώθει δημιουργικός. Η φωνή του σε ταξιδεύει σε εκείνα τα μέρη και η ερμηνεία του ήταν τόσο καλή που μείναμε πραγματικά εντυπωσιασμένες! Σειρά είχε ο Παναγιώτης Περάκης που εκτός απο  πασίγνωστος  ηθοποιός ειναι φοβερά καλός τραγουδιστής με μεγάλη αδυναμία στα μιούζικαλ. Συγκλονιστική ερμηνεία και πάθος εισπράξαμε κάθε φορά που μας χάριζε την εξαιρετική μελωδία της φωνής του ,μείναμε εκπληκτες! Τέλος η κυρία της βραδιάς Ευη Σιαμαντα με την φωνή της να μας προκαλεί δέος και οχι άδικα μιας και οι σπουδές της στη μουσική οςο και οι δουλειές της δικαιώνουν το αποτέλεσμα της φωνής της . Έχει  μια αξιοζήλευτη πορεία με διεθνή αναγνώριση και όταν τραγουδά ξεφυλλίζει μπρίο και πάθος Πισω  απο αυτήν τη δουλειά ειναι ο Πάνος Αμαραντίδης που είχε την ευθύνη για τα κείμενα και τη σκηνοθεσία οπως και ο Κωνσταντίνος Παγιατης στις ενορχήστρωση να ολοκληρώνει την ομάδα αυτή !

Το μιούζικαλ αγαπά το θέατρο ,τις ταινίες ,τη λογοτεχνία ,τα παραμύθια και οι καλλιτέχνες μας ερμήνευσαν τραγούδια απο εκείνες της εποχές οπως το “Phantom of the opera”,”Cabaret”,”Βίκτωρας Ουγκό οι Άθλιοι” ,”Cats”,”Chicago”,”Παριζιάνα”,“Θαλάσσιες οι χάντρες”,”Σαν παλιό σινεμά”,”Αυτή η νύχτα μένει “,μιούζικαλ που αναπολεί τη φινέτσα ,τον ερωτα ,το πάθος ,την ευγένεια ,την αποδοχή της διαφορετικότητας 

Εμείς μείναμε  ενθουσιασμένες απο την ερμηνεία των πρωταγωνιστών για τον εξαιρετικό τροπο που απέδωσαν τις μελωδίες εκείνων των εποχών και σιγοτραγουδησαμε μαζι τους  όλα αυτα τα όμορφα τραγούδια ενώ ταυτόχρονα τα απολαμβάναμε σε βιντεοπροβολές και τους ευχόμαστε  τα καλύτερα οπως και να έχουν κάθε επιτυχία κατι που είμαστε σίγουρες πως θα έχουν μιας και τα χειροκροτήματα θαυμασμού τους  έλουζαν για το υπέροχο αποτέλεσμα!

Θα βρείτε τους καλλιτέχνες για πέντε μονο παραστάσεις στη μουσική σκηνή Ρυθμο stage στην Ηλιούπολη και ευχόμαστε να μην χάσετε ένα τέτοιο μιούζικαλ μιας και θα περάσετε θαυμάσια και είμαστε σίγουρες πως θα το απολαύσετε οςο και εμείς!!!!!

Ώρα έναρξης 21:30 

Είσοδος 15€ με ποτό στο μπαρ

13-20-27/3 & 3-10/4 πέντε παραστάσεις 

Ρυθμός stage  

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38 Ηλιούπολη 

Για τον Octava radio 

Ηλεκτρα και Στελλα