Αποστόλης Αρμάγος – Holy Week (νέο κομμάτι)

«Holy Week» – Το νέο πιανιστικό κομμάτι του Αποστόλη Αρμάγου

O μουσικοσυνθέτης Aποστόλης Αρμάγος (aka Armagos) δημοσιεύει έναν νέο πιανιστικό αυτοσχεδιασμό με τίτλο «Holy Week» εμπνευσμένο από τις καθολικές ψαλμωδίες της Μεγάλης Εβδομάδας. Η ηχογράφηση έγινε ζωντανά στο στούντιο της ΕΡΤ.

Κάντε κλικ εδώ και ακούστε το «Holy Week»

https://www.youtube.com/watch?v=E9cfZpEbmtk

Κάντε κλικ εδώ και ακούστε το ορχηστρικό άλμπουμ του Αποστόλη Αρμάγου με τίτλο ‘The Lonely Piano’ επιλέγοντας την πλατφόρμα που επιθυμείτε:

https://songwhip.com/armagos/the-lonely-piano

 

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Αποστόλη Αρμάγου για να ακούσετε την εξαιρετική οργανική του μουσική καθώς και το κανάλι του στο YouTube:

www.armagosmusic.com

Youtube: Armagos Music

 

O μουσικοσυνθέτης Αποστόλης Αρμάγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε Πιάνο, Ανώτερα Θεωρητικά και Σύνθεση με καθηγητή τον Μάκη Πάλακα και μοντέρνα κιθάρα με τον Γιάννη Ράπτη και τον Θοδωρή Ζήρα.

Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρακολούθησε μαθήματα τζαζ πιάνου με τον Δημήτρη Καλαντζή, Γιώργο Μικρό και Σπύρο Μάνεση και κλασσικής κιθάρας με τον Δημήτρη Ζαφειρέλη. Έκανε σπουδές Βυζαντινής και παραδοσιακής μουσική με τον Τάσο Φωτόπουλο.

Έχει παρουσιάσει τη μουσική του σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας, συμπράττοντας επί σκηνής με τους περισσότερους ερμηνευτές και δημιουργούς της γενιάς του.

Από το 2013 έως σήμερα έχει κυκλοφορήσει τέσσερις δισκογραφικές δουλειές με τραγούδια:

“Το η του ήλιου” (2013, ερμηνεία: Ξένια Ροδοθεάτου),
“Απόσχιση” (2014, ερμηνεία: Ξένια Ροδοθεάτου),
“Άγνωστη Πορεία” (2016, ερμηνεία: Νίκος Βενετάκης),
“Στην Άλλη Όχθη” σε ποίηση του Τάκη Μιχόπουλου (2017, ερμηνεία: Άννα Λινάρδου),
και ένα άλμπουμ με οργανική μουσική: “The lonely piano” (2020).

Έχει γράψει τη μουσική για την όπερα “Η ντροπή του Κύκλωπα” σε λιμπρέτο του Γιάννη Φίλια καθώς και τη μουσική για τη θεατρική παράσταση “Ο δράκος” του Γεβγένι Σβαρτς, σε σκηνοθεσία Ιωάννας Μπακαλάκου.