Γεωργία Νταγάκη – Της Ξενιτιάς / E l’ acqua io (new songs video)

Η Γεωργία Νταγάκη δεν σταματάει να μας εκπλήσσει χαρίζοντας μας δύο νέα τραγούδια από το τελευταίο της album με τίτλο ‘Πάθος’ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και ξεχώρισε!

Η υπέροχη μελωδική μπαλάντα του Κώστα Τηλαβερίδη οπτικοποιήθηκε και κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι της Γεωργίας στο Youtube στο τέλος την προηγούμενης χρονιάς.

Το video clip που σκηνοθέτησε ο Πάνος Ζενίδης μας ταξιδεύει με απλό τρόπο στις υπέροχες εικόνες που συνθέτουν οι στίχοι! Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και τα σχόλια γεμάτα αγάπη!

Γεωργία Νταγάκη – Της Ξενιτιάς – Official Music Video

Κι αν ο ιταλικές λέξεις του τίτλου δεν σας θυμίζουν τίποτα, σίγουρα στον τίτλο ‘σκέτος εγώ’ θα αναγνωρίσετε την αγαπημένη και κλασική πια μπαλάντα της Γεωργίας!

Η επιτυχία που κυκλοφόρησε το 2012 και από τότε είναι αναπόσπαστο κομμάτι των ζωντανών εμφανίσεων της. Το τραγούδι των Γιάννη Πλιάγκου και Γιάννη Σκούταρη απέκτησε στίχους στην πιο ερωτική γλώσσα του κόσμου, τα ιταλικά αλλά και μια σύγχρονη εικόνα με ένα ολοκαίνουργιο music video που θα βρείτε στο επίσημο κανάλι της Γεωργίας!

Οι ιταλικοί στίχοι ανήκουν στους Ελένη Γεωργίου και SteveTesser.

Γεωργία Νταγάκη – E l’ acqua io – Official Music Video

Η Γεωργία Νταγάκη συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο ILION PLUS στο πλευρό του Δημήτρη Ζερβουδάκη για τα επόμενα δύο Σάββατα 19+26/02

YouTube Γεωργία Νταγάκη: http://bit.ly/3cGMMDw
Spotify Γεωργία Νταγάκη: http://spoti.fi/2Q5vkRz

 

Follow Γεωργία Νταγάκη

Facebook: http://bit.ly/3lmdBRu
Instagram: https://bit.ly/3trHF0O
Stream/Buy “E l’acqua Io”: https://backl.ink/145684939
Stream/Buy “Της Ξενιτιάς”: https://backl.ink/145684939