Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης – Χτίζω Ανέμους (νέος δίσκος)

Σχεδόν 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Μωσαϊκού» κι αφού μεσολάβησαν αρκετές συμμετοχές (ο δίσκος με τον Γιάννη Μαρκόπουλο «Κρητικός Ορίζοντας» ως ερμηνευτής και η δισκογραφική δουλειά του Βασίλη Σκουλά «Κεχριμπάρι & Ζαφείρι» ως δημιουργός), ολοκληρώθηκε και κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη με τίτλο «Χτίζω Ανέμους».

Στη νέα δισκογραφική δουλειά του «Χτίζω Ανέμους» ο ανήσυχος δημιουργός της νέας γενιάς συγκεντρώνει τραγούδια του φτιαγμένα στη διάρκεια μιας δεκαετίας που οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων δοκιμάστηκαν έντονα, μέσα σε μια όλο και πιο απρόσωπη κοινωνία, που για μια ακόμα φορά αναζητά βηματισμό.

Δέκα νέα τραγούδια του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη, σε σύμπραξη με αγαπημένα του πρόσωπα όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Αργύρης Λούλατζης, ο Παντελής Κυραμαργιός, ο Χρήστος Νινιός και η Έλενα Αναγιώτου.

«Λόγια που δεν ειπώθηκαν,
ευκαιρίες που δεν δόθηκαν,
όνειρα που βουλιάξανε,
τραγούδια που δεν φτιάξαμε,
άνθρωποι τρομαγμένοι,
ζωή που περιμένει».

Δέκα νέες ιστορίες που κλείνουν σκέψεις και παρατηρήσεις μιας καθημερινότητας αβέβαιης, σε έναν κόσμο που αλλάζει με τρόπο βίαιο, απομακρύνοντας τον άνθρωπο από τον συνάνθρωπο, με τη μοναδική ματιά και διήγηση του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη.

Καλή σας ακρόαση!