Ευτυχία Μητρίτσα – Τα νυχτολούλουδα (νέο τραγούδι)

Γεμάτο από τα χρώματα και την αύρα της άνοιξης, το νέο τραγούδι της Ευτυχίας Μητρίτσα έρχεται να χαρίσει φως και αισιοδοξία.

“Τα νυχτολούλουδα” είναι ένας σύγχρονος μπάλος, που παρασέρνει με το ρυθμό του και συνδυάζει τον ποπ ήχο με τα παραδοσιακά όργανα, δίνοντας στον ακροατή μια νέα, ενδιαφέρουσα ηχητική προσέγγιση.

Τραγούδι που σιγοτραγουδάς με την πρώτη ακρόαση, χάρη στην αμεσότητα του στίχου και της ερμηνείας και στο γνήσιο ελληνικό άρωμά του. 

Τη μουσική έγραψε ο Νίκος Καλλίνης (Εκείνος κι Εκείνος) ενώ τους στίχους η Δήμητρα Νεοφύτου.

Η σκηνοθεσία της Κατερίνας Κυρμιζή που υπογράφει το βίντεο κλιπ, συμπληρώνει με τα πιο ταιριαστά χρώματα και την ιδιαίτερη εικαστική της ματιά, το τραγούδι.

Δημιουργός με πλούσια πορεία και ιδιαίτερη ερμηνευτική και τραγουδοποιητική ταυτότητα, η Ευτυχία Μητρίτσα, μετρά πολλές και σημαντικές συνεργασίες στη δισκογραφία και στη σκηνή. Με το τραγούδι αυτό ξανακοιτάζει την παράδοση, μέσα από το πρίσμα της εποχής της.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Pje3z2bBKmw&ab_channel=%CE%95%CF%85%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%B1%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1-EftychiaMitritsaOfficial  

Video credits:
Κατερίνα Κυρμιζή | σκηνοθεσία & μοντάζ
Νίκος Γρηγοριάδης | κάμερα & φωτογραφία
Ματίνα Μέγκλα (Megla-m) | σχεδιαστικά ρούχα & ενδυματολογική επιμέλεια 

Sound credits:
Διονύσης Θεοδώσης | καβάλ, φλογέρα & chalumeau
Λεωνίδας Πετρόπουλος | κιθάρα, λαούτο, πιάνο, μπάσο, programming,  ενορχήστρωση & μίξη ήχου