Λευτέρης Μέρος – Κατά Βάθος (νέο cd)

Ο Λευτέρης Μέρος γεννήθηκε στην Αθήνα.

Η επιρροή του ρυθμού υπήρξε καταλυτική για αυτόν αφού σπούδασε και εργάζεται ως ωρολογοποιός  στις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου.

Αυτοδίδακτος στην κιθάρα ξεκίνησε να σκαρώνει δικές του μελωδίες και να μελοποιεί στίχους σπουδαίων ποιητών αλλά και δικούς του, από νεαρή ηλικία.

Από την δεκαετία του ‘90 παίζει μουσική σε διάφορά μπαράκια μόνος του ή με μια μικρή ερασιτεχνική μπάντα φίλων.

Η επόμενη δεκαετία θα είναι καθοριστική για αυτόν καθώς κάνει την πρώτη απόπειρα να φτιάξει προσωπικό δίσκο με δικές του συνθέσεις ενώ τους στίχους υπογράφει ο Τάκης Τσαγκρώνης. ‘Έτσι το 2007, κυκλοφορεί σε ανεξάρτητη παραγωγή, ο πρώτος του δίσκος «Ταράζεις τα νερά». Παρουσιάζει τον δίσκο του σε μικρούς χώρους ερμηνεύοντας τόσο τα τραγούδια του δίσκου αλλά και άλλες αγαπημένες διασκευές.

Το επόμενο βήμα θα τον βρει πλέον πιο ώριμο μουσικά και το 2014 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του, «Κατά βάθος» σε μουσική δική του και στίχους Φάνη Καββαδά, από την εταιρία Μικρός  Ήρως. Τα τραγούδια του τιμούν με την ερμηνεία τους, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης και ο Βασίλης Σκουλάς που συμμετείχαν φιλικά στον δίσκο.