Μαρία Κουτσουρλή – Ας χαθείς (Απρόβλεπτα Covers)

Μαρία Κουτσουρλή

 Ζωντανά απ’το σαλόνι
 
ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΩΝΗ –  AΠΡΟΒΛΕΠΤΑ COVERS
 
 “Ας χαθείς”

Μουσική: Χρήστος Θηβαίος
Στίχοι: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος 
Πρώτη Ερμηνεία: Χρήστος Θηβαίος
 

 «Είναι και αυτοί οι έρωτες που έρχονται σε μια στιγμή, ξεπλένουν τον πόνο, αγκαλιάζουν το μέσα μας και χάνονται, έχοντας αφήσει την ψυχή μας πιο γεμάτη από ποτέ…»
Μαρία Κ. 
 
Η Μαρία Κουτσουρλή, η νέα τραγουδίστρια που μας συστήθηκε αρχές του 2021 με το τραγούδι του Αίσωνα «Ανακωχή», συνεχίζει τα μουσικά homemade videos μέσα από το κανάλι της στο YouTube.Το Φεβρουάριο του 2022, η Μαρία επιλέγει να παρουσιάσει ένα τραγούδι που αγαπήσαμε με τη φωνή του Χρήστου Θηβαίου, «Ας Χαθείς». Ακούστε το και δείτε το video στο κανάλι της στο ΥouTube. Μαζί της ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες και την ενορχήστρωση, 

ο Mανώλης Τόμπρος στα τύμπανα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο πιάνο.Η μουσική πάντα βρίσκει τρόπους να βγαίνει μπροστά και νέοι καλλιτέχνες όπως η Μαρία ξέρουν καλά πώς να φτάσουν στα σπίτια μας, στα laptop και τα κινητά μας.

Music video 

Το σχέδιο είναι απλό: Να συνδεθούμε μέσα από τον οικείο χώρο μας, να επικοινωνήσουμε, να τραγουδήσουμε. Μία φωνή, 3 μουσικοί -φίλοι, μια κάμερα και κάπως έτσι γεννήθηκε το «Ζωντανά απ’το Σαλόνι». Κάτι «ζωντανό», «στιγμιαίο», από καρδιάς, απ’ το σαλόνι του σπιτιού της Μαρίας. Άλλωστε τί πιο οικείο από ένα σαλόνι στις μέρες μας! Κάντε subscribe και βάλτε reminder για την επόμενη πρεμιέρα!