Ξένια Ροδοθεάτου – Μην το πεις (νέο τραγούδι)

Η νέα ερμηνεύτρια Ξένια Ροδοθεάτου παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο κομμάτι με τίτλο “Μην το πεις”. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η Κατερίνα κυρμιζή. Το τραγούδι ερμηνεύεται μοναδικά από την πολύ ξεχωριστή φωνή της Ροδοθεάτου, ενώ η απλή και σύγχρονη ενορχήστρωση αναδεικνύει την υπέροχη μουσική και τους συγκινητικούς στίχους.

Αίσθηση προκαλεί και το πρωτότυπο video clip, όπου η τραγουδίστρια εμφανίζεται να “παίζει“ με χρώματα στα χέρια, τα οποία αλλάζουν συνεχώς.

Η Ξένια Ροδοθεάτου έχει κυλοφορήσει 2 cd σε μουσική του Αποστόλη Αρμάγου (Το η του ήλιου & Απόσχιση), καθώς και singles, ανάμεσα στα οποία και η πολύ επιτυχημένη διασκευή “Στα ψηλά τα παραθύρια”.

Το “Μην το πεις” κυκλοφορεί ψηφιακά και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple music, Amazon κλτ).

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το video clip εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=cs8wG6XG9kU

H Ξένια Ροδοθεάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να δίνει συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Αθήνα υπήρξε μέλος σε διάφορα σχήματα, τραγουδώντας πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής και κάνοντας live σε μουσικές σκηνές της πόλης. Σπούδασε φωνητική με την Αρετή Τοπουζίδη και Βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική με τον Τάσο Φωτόπουλο.

Το Φεβρουάριο του 2013 κυκλοφόρησε το album “Το η του ήλιου” μαζί με τον συνθέτη Αποστόλη Αρμάγο. Ένα χρόνο μετά συνεργάστηκε με τον ίδιο στο δίσκο “Απόσχιση”. Από τότε μέχρι σήμερα έχει κυκλoφορήσει digital singles και παράλληλα έκανε τις παραγωγές στα cd “Άγνωστη Πορεία” και “Στην Άλλη Όχθη” σε μουσική του Αποστόλη Αρμάγου.

Έχει συμμετάσχει σε δίσκους νέων δημιουργών και αυτήν την εποχή συλλέγει υλικό για το επόμενο album της.

Spotify:

https://open.spotify.com/artist/0feqbjf3D3axT8cWTQZVFK

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UC15VcaC6Cs7h8PX8Ft_yuFg

Instagram:

https://www.instagram.com/xeniarodotheatou/

Soundcloud:

https://soundcloud.com/xeniarodotheatou