Οι “The Ripples” κάνουν ντεμπούτο με τα δύο πρώτα κομμάτια τους

Με δύο δυναμικά single μας συστήνονται οι “The Ripples”, hard rock μπάντα από την Αθήνα, με φρέσκα πρόσωπα που έρχονται να κατακτήσουν την σκηνή. Με αξέχαστα riff, το “Pornstar Martini” θα μας μεθύσει με έρωτα και passion fruit, ενώ το “Angel Energy” θα μας “βάλει στα δίχτυα” ενός αγγέλου με διαβολικές διαθέσεις.

Τα δύο αυτά κομμάτια αποτελούν μια εισαγωγή στον πρώτο επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο “Alcoholic Ice Cream”, βασισμένο σε αληθινή ιστορία της frontwoman και στιχουργού. Με 10 κομμάτια συν ένα B-side , που θα μας περάσουν από όλα τα στάδια του πρώτου έρωτα, ενώ παράλληλα θα μας αφήσουν την γλυκόπικρη έντονη γεύση του όπως υποννοεί και ο τίτλος.

Οι “ The Ripples”, δημιουργημένοι τον χειμώνα του 2019, είναι female-fronted, hard rock/alternative μπάντα με 80’s στοιχεία, με την 20 ετών Κατερίνα στο μικρόφωνο, τον 21 ετών Θάνο στο μπάσο, και τους 22 ετών Κώστα και Ορέστη στην lead guitar και στα drums αντίστοιχα.

Τις εμφανίσεις τους κάνουν τακτικά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας, και μπροστά σε μεγάλο κοινό θα βρεθούν για πρώτη φορά στην σκηνή του Schoolwave, στις 8-9 Ιουλίου, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας για μία δυνατή, ηχηρή και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση!

Στίχοι: Κατερίνα Σαπουνά
Σύνθεση: Ορέστης Μαύρος, Κώστας Καρακώστας, Θάνος Μανέτας, Κατερίνα Σαπουνά
Φωτογραφία Εξωφύλλων: HopeDiKappa
Παραγωγή Demo: Αντώνης Πετρίδης

FIND “THE RIPPLES”
@theripples | Linktree