Στέλιος Τσουκιάς – Κοιτάζω έξω (νέο single)

Ο τραγουδοποιός Στέλιος Τσουκιάς επιστρέφει με το δεύτερο single “Κοιτάζω έξω”, από το νέο του δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Ένα τραγούδι – κατάθεση ψυχής, εσωτερικό και συναισθηματικό, που ενώ μιλά για τη μοναξιά, προτάσσει τη μελωδία και τους στίχους για να εξαγνίσει το σκοτάδι και την απομόνωση.

Το συγκινητικό βιολί του Δημήτρη Καζάνη, οι κιθάρες του George Gaudy και οι αέρινες, σχεδόν gospel, φωνές των Rosey Blue, Λόλα Γιαννοπούλου και Κώστα Γεωργιάδη συμπληρώνουν τους στίχους, τη μουσική και την ερμηνεία του Στέλιου Τσουκιά, που με το “Κοιτάζω έξω” μας θυμίζει ότι δεν απέχει πλέον πολύ το φως από το σκοτάδι. Μια λεπτή γραμμή χωρίζει το μαύρο απ’ το άσπρο, το φως απ’ το σκοτάδι.

Λες και υπάρχει ένας αόρατος διακόπτης που ανοιγοκλείνει κατά τη διάρκεια της μικρής ζωής μας. Το αφιερώνω σε όλους αυτούς που αγωνιούν τι θα τους ξημερώσει, με την ελπίδα πως θα επικρατήσει το φως. – Στέλιος Τσουκιάς.

Aκούστε το νέο single του Στέλιου Τσουκιά “Κοιτάζω Έξω”

Photo Credit: Babis Tsoukias
Βρείτε εδώ τους στίχους του “Κοιτάζω Έξω”
Στέλιος Τσουκιάς
Κοιτάζω ‘Εξω
Στίχοι/ Μουσική: Στέλιος Τσουκιάς

Credits:
Μουσική – στίχοι: Στέλιος Τσουκιάς
Μίξη – παραγωγή: Κώστας Γεωργιάδης
Ενορχηστρωση: Στέλιος Τσουκιάς
Ακoυστικη κιθάρα: George Gaudy
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Φωνές: Rosey Blue, Λόλα Γιαννοπούλου, Κώστας Γεωργιάδης, Στέλιος Τσουκιάς
Programming: Κώστας Γεωργιάδης

Οι φωνές ηχογραφήθηκαν στο studio praxis με ηχολήπτες τους Κώστα Παρίσση, Κώστα Χαϊκάλη και Χρυσόστομο Καραντωνίου Το mastering έγινε στο studio Exceptional Mastering απ’ τον Αντώνη Τζώρτζη

Management
Δημήτρης Κρανιώτης – Ark4Art