Φώτης Τάμπας – Στο πέρασμα του χρόνου (νέο τραγούδι)

Άλλο ένα καινούριο τραγούδι του Φώτη Τάμπα, δεύτερο κατά σειρά και το ομώνυμο του τρίτου δίσκου που ετοιμάζει αυτό τον καιρό κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες με τίτλο «Στο πέρασμα του χρόνου» την μουσική και τους στίχους του οποίου υπογράφει ο ίδιος ο Φώτης Τάμπας. Η τρίτη δισκογραφική δουλειά του Φώτη Τάμπα στην οποία συμμετέχει ο Γιάννης Ζουγανέλης αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς.
 

Βιογραφικό

Ο Φώτης Τάμπας γεννήθηκε στον Βόλο και μεγάλωσε στην Σούρπη Μαγνησίας. Σε ηλικία 12 χρονών ξεκίνησε να παίζει ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα. Κατά καιρούς ήταν μέλος αρκετών συγκροτημάτων ως τραγουδιστής και μουσικός κάνοντας συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, παίζοντας σε μουσικές σκηνές (Σταυρός του Νότου, Θέατρο Χυτήριο, Ρυθμός Stage, Rodeo club,Cafe Santan, Stage club, Vox Music Stage,κ.α.) 
 
Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Κρυφή ευχή» σε δικούς του στίχους και μουσική.
 
Έχει εμφανιστεί για δύο συνεχόμενες σεζόν στην μεγαλύτερη μουσική σκηνή του Βόλου, το Vox Music Stage, παίζοντας μεταξύ άλλων ως opening act αλλά και σε συνεργασίες επί σκηνής σε συναυλίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιάννη Κότσιρα, του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Πάνου Μουζουράκη, του Δημήτρη Ζερβουδάκη, του Χρήστου Θηβαίου, του Βασίλη Καζούλη, του Θανάση Παπακωνσταντίνου, της Ελένης Τσαλιγοπούλου, του Νίκου Ζιώγαλα των ΜΠΛΕ, του Λάκη παπαδόπουλου, του Γιάννη Μηλιώκα και του Γιάννη Γιοκαρίνη.
 
Τον Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε απο την MLK ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο “Εικόνες στη σιωπή μου” στον οποίο συμμετέχουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Πάνος Μουζουράκης.
Στα πλάισια της προώθησης του δεύτερου δίσκου του, τον Ιανουάριο του 2017 εμφανίζεται στο Club του Σταυρού του Νότου με καλεσμένους του τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Πάνο Μουζουράκη, όπως επίσης και τον Απρίλιο με καλεσμένο του τον Νίκο Ζιώγαλα.
 
Το Ιανουάριο του 2018 κυκλοφόρησε απο την Cobalt ο δεύτερος δίσκος του Νίκου Σαπουντζάκη με τίτλο “Ο παλμός μου” στον οποίο συμμετέχει ως συνθέτης με το τραγούδι “Μη μου κλαίς” σε στίχους Νίκου Σαπουντζάκη.Στο δίσκο υπογράφει στιχουργικά και ο Βασίλης Γιαννόπουλος
.

Αυτό τον καιρό βρίσκεται στο στούντιο ετοιμάζοντας καινούρια τραγούδια για την επόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο ” Στο πέρασμα του χρόνου” στην οποία συμμετέχει ο Γιάννης Ζουγανέλης και να αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς

 
Δείτε το βίντεο εδώ: .https://www.youtube.com/watch?v=Zz8WiRf4VPo