Χρήστος Ταμπουρατζής – Moment In Time (νέο album)

Μαζί με τη θερμοκρασία που είναι στα ύψη, ο βραβευμένος συνθέτης, κιθαρίστας και παραγωγός Χρήστος Ταμπουρατζής αποφασίζει να ανεβάσει και τη διάθεσή μας με την κυκλοφορία του καινούριου album του “Moment In Time“.

Με ευδιάκριτη πλέον τη μουσική του ταυτότητα μετά από τα 7 ιδιαίτερα επιτυχημένα  projects στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τα 4 global music awards  για τις 4 τελευταίες δισκογραφικές του δουλειές, ο Χρήστος Ταμπουρατζής μας προσφέρει ένα καλοκαιρινό jazz – funk – soul album, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην Αμερική και περιλαμβάνει 6 αγγλόφωνα τραγούδια, με μελωδίες και στίχους που θα αφήσουν χωρίς αμφιβολία σε όλους ένα μοναδικό αποτύπωμα!

Συμμετέχουν οι εξαιρετικοί τραγουδιστές: Phillip Brandon, Marianna Seas, Bill Kalantzakos, Nina Mazani & Marlen T., ενώ το δικό του στίγμα βάζει ο κορυφαίος τρομπετίστας Mihail Yossifov.

Τους στίχους των κομματιών υπογράφει ο Bill Kalanzakos, εκτός από το “I Can’t  Know That” που το έγραψε μαζί με τον Χρήστο Ταμπουρατζή, o οποίος υπογράφει τη μουσική, ενορχήστρωση, ηχοληψία και παραγωγή του album.

Cd cover photo: Murray Campbell (unsplash)

Artwork : Stephanie Terezaki

 

I Can ‘T Know That” 

Christos Tambouratzis ( Ft Bill Kalanzakos & Mihail Yossifov)

https://youtu.be/1bI-BZ-yhBs

 

To album είναι διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Apple

https://apple.co/36CUOuI

 

Spotify

https://spoti.fi/3ktyXOq

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.christostambouratzis.com