New Releases


[tabs tab1=”Άγριες Φράουλες” tab4=”Saltimpagoi” tab5=”Άννα Μπουρμά” tab6=”Rebellion Connexion” tab7=”Sierras Band”  tab8=”Έμμονο Γκρίζο” tab9=”Δ.Ο.Γ.Μ.Α.” tab11=”Unknown Feeling” tab12=”Πλαστελίνη – Ξένια Γαργάλη/Περικλής Μπισκίνης” tab13=”Τρύπια Καπέλα” tab15=”Χριστόφορος Κροκίδης” tab17=”Ελεγεία” tab18=”Countown” tab19=”Polis” tab20=”Ρόλη Γιαμοπούλου/Αλέξανδρος Παβατζόγλου” tab21=”Τα Χάρτινα Φτερά” tab22=”33 Στροφές” tab23=”Κρυστάλλινες Σκιές” tab24=”Γιώργος Γελαράκης”]

[tab id=1]

Είδος Μουσικής : Indie Rock, Experimental, Electro, Punk

 

Μέλη : Τόμας – Φωνή

Τσε – Πλήκτρα, Προγραμματισμός

Σταύρος Άνιφ : Κιθάρα

Γιώργος (Τζο) Καλαιτζόγλου : Τύμπανα

Δημήτρης Καλαιτζόγλου : Μπάσο

 

Κυνηγώντας το σύνολο των μπερδεμένων ανθρώπινων συναισθημάτων, οι Άγριες Φράουλες, ονειρεύονται αδιαπραγμάτευτα την αλήθεια της στιγμής και ελπίζουν να παραμείνουν ελεύθερα παιδιά. Νιώθουν και αντιδρούν αναζητώντας ακεραιότητα, ζωντάνια, υπεύθυνη κρίση, χρώμα και τόλμη.

Κάνοντας σπουδές κινηματογράφου και μονταζ στο Μεγάλο Νησί (England), ο Τόμας (φωνή) συνάντησε τον Τσε(πλήκτρα, προγραμματισμός) σε μια εργασία για την ταινία Άγριες Φράουλες του Μπέργκμαν. Την ταινία δεν την είδαν ποτέ, το σενάριο όμως δημιουργήθηκε και έτσι προέκυψαν οι Άγριες Φράουλες, αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Στο δρόμο τους βρέθηκε ο Σταυρος Ανιφ (ηλεκτρική κιθάρα) και στη συνέχεια ο Γιώργος(τύμπανα) & ο Δημήτρης (μπάσο) Καλαϊτζόγλου.

Τα τραγούδια τους πλημμυρισμένα απο καθημερινές ανησυχίες έχουν βασική επιρροή τον ηλεκτρονικό ήχο και ακροβατούν μεταξύ dirty rock και ηλεκτρονικού χάους με στίχο μπερδεμένο,ποιητικό και βίαιο που σκιαγραφεί, λατρεύει, απενοχοποιεί σε μια εποχή θολή.*Εχουν εμφανιστεί σε διάφορους χώρους όπως KOOKOO Live Music Bar, Αυλαία, After Dark, Δίπλα στο Ποτάμι, Bar 2 και Κύτταρο. Ο τελευταίος τους δίσκος Αθηναγόρας Plaza κυκλοφορεί απο την Αntelma Music, μια πρωτοβουλία του Στάθη Δρογώση. Το album τους μπορεί κανείς να το κατεβάσει στο www.antelmamusic.com και κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία της χώρας.

 

TRAILER: http://youtu.be/qyit47jnMiY

WEBSITE: http://www.agriesfraoules.com/

ANTELMA MUSIC: http://www.antelmamusic.com/

YouTube CHANNEL: http://www.youtube.com/agriesfraoules

FACEBOOK PAGE: http://www.facebook.com/AgriesFraoules

EVENT: http://www.facebook.com/events/433892443312982/

Άγριες Φράουλες @ facebook Άγριες Φράουλες Official Site

[/tab]

 

[tab id=4]

b

Οι Saltimpagoi σχηματίστηκαν τον Δεκέμβριο  του 2011 από τον Στάθη Μπαϊρακτάρη ( singer, acoustic guitar) και τον Νίκο Γεωργάκη (electric guitar, singer ). Αρχές του 2012 έρχεται στην μπάντα  η Λίνα Σταμάτη (singer) όπου με την φωνή της ανοίγει νέα μουσικά μονοπάτια για το συγκρότημα.  Με  διαφορετική μουσική πορεία ο καθένας,  ενώνουν τις εμπειρίες τους και το κέφι τους  και συνεχίζουν πλέον μαζί το μουσικό τους ταξίδι. Οι εμφανίσεις τους ξεκινούν από μουσικές σκηνές της Αθήνας με ελληνικές και ξένες rock διασκευές, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν το υλικό για το πρώτο τους άλμπουμ. Η αγάπη για την μουσική και η ανάγκη όλων μας να ταξιδεύουμε μαζί της  θα είναι πάντα ο πρώτος στόχος και σκοπός της μπάντας. Πάνω σε αυτή τη βάση στήνουμε την νέα μας  δουλειά όπου θα είναι σύντομα διαθέσιμη, μαζί με φίλους μουσικούς που πλαισιώνουν και στηρίζουν την προσπάθεια μας αυτή. Αυτό το διάστημα οι Saltimpagoi ετοιμάζουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με ελληνικό και ξένο στίχο, με τίτλο “Σαλτιμπάγκοι του Δρόμου”.

Οι Saltimpagoi αποτελούνται από τους:

Στάθη Μπαϊρακτάρη (singer, acoustic guitar)

Νίκο Γεωργάκη (electric guitar, singer)

Λίνα Σταμάτη (singer )

+ friends

Saltimpagoi @ facebook

[/tab]

[tab id=9]

Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. (Διχασμένα Όνειρα Γεμάτα Με Αλήθεια) πρωτοσχηματίστηκαν το 2001. Ωστόσο λόγω πολλών υποχρεώσεων όλων των μελών του συγκροτήματος, η μουσική ροή διακόπηκε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι το 2007.Το Φεβρουάριο, λοιπόν, του 2008 και μετά από προτροπή του Μπασίστα (όχι ότι οι άλλοι θέλανε πολύ) ξαναβρεθήκαμε στο studio και σαν να μην πέρασε μια μέρα ξεκινήσαμε εντατικές πρόβες και ηχογραφήσεις! Στην πορεία κάποια μέλη του συγκροτήματος αποχώρησαν λόγω προσωπικών δυσκολιών. Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα μας έχει φέρει κάπου εδώ, με αρκετά live και ηχογραφήσεις, ενώ ο πρώτος δίσκος με τίτλο “Νεκρή Ψυχή” κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012 από την Fm Records. Οι υποχρεώσεις όλων μας είναι πολλές, η αγάπη για τη μουσική όμως μεγαλύτερη και ουσιαστικά πηγή δύναμης, για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν σήμερα.

Σύντομα νέα δουλειά μας θα είναι διαθέσιμη.

Για σχόλια παρακαλώ στείλτε email στο : tntsokin@hotmail.com

 

Οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α. είναι:

Νίκος Γιακουμάκης : Φωνητικά & Πλήκτρα

Νικόλας Μανούσης : Μπάσο

Νικήτας Μιχαλόπουλος : Κιθάρα

Γιώργος Κρικέλης : Τύμπανα

Νίκος Γαγγάδης : Κιθάρα

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Επίσημη σελίδα των Δ.Ο.Γ.Μ.Α. στο FaceBook:
www.facebook.com/dogmagr
Κανάλι στο Youtube:
www.youtube.com/tntdogma
Twitter:
www.twitter.com/dogmagr

Δ.Ο.Γ.Μ.Α. @ facebook Δ.Ο.Γ.Μ.Α. @ Official Site

[/tab]

[tab id=11]

Οι Unknown Feeling είναι ένα Alternative Rock group που δημιουργήθηκε στις αρχές του 2008 από τον Θάνο Μανωλόπουλο (Manolo) Φωνή/Κιθάρα και τον Άρη Δολιανίτη στα Drums. Σύντομα τη θέση στο μπάσο πήρε ο Dimi Bala ή αλλιώς (Jim Bassman) και το group ξεκίνησε παίζοντας διασκευές από αγαπημένα συγκροτήματα όπως: Red Hot Chili Peppers, Muse, Placebo, The Cure, Him, Anathema, Smashing Pumpkins κ.α. Μετά από μερικά live στο σχήμα ήρθε η Σοφία Ιασσονίδου στα πλήκτρα άλλα και παίζοντας μπάσο σε κάποια κομμάτια. O ήχος βασίζεται σε βαριές κιθάρες με συνδιασμό μελωδικά Synths δημιουργώντας μια Alternative – Gothic Rock ατμόσφαιρα. Στα τέλη του 2011 ο Άρης αντικαταστάθηκε απο τον Άγγελο Ασημακόπουλο λόγο έλλειψης χρόνου. Στις αρχές του 2012 ο Θάνος καλείται να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και η μπάντα περνάει ένα μεγάλο διάλειμμα μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού. Από το Σεπτέμβριο του 2012 οι Unknown Feeling επιστρέφουν δουλεύωντας σε νέο δικό τους υλικό και ετοιμάζoνται για live εμφανίσεις όπου θα περιέχουν δικά τους κομμάτια και πολλές γνωστές ελληνικές και ξένες διασκευές.

Unknown Feeling @ facebook

[/tab]

[tab id=13]

unnamed

“Τα “Τρύπια Καπέλα” δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 παίζοντας διασκευές αλλά φτιάχνοντας συγχρόνως και τα δικά τους κομμάτια. Τρία αδέλφια προερχόμενα από διαφορετικά γκρουπ, ο Ντίνος Δήμου (Sounds Conspiracy,4 of A kind και Devilish Dogs) στις κιθάρες και στα πλήκτρα, ο Γιάννης Βασίλιεφ (Ηριών Ήχοι) σε φωνή/κιθάρα και με την προσθήκη του Παύλου Βασίλιεφ στα κρουστά (drum box cajon/drums), η μπάντα άρχισε να δένεται και να βγάζει μουσικό αποτέλεσμα σε ήχους ελληνόφωνους ακουστικούς Blues&Rock.

Τον Οκτώβριο του 2011 ,λοιπόν, κυκλοφόρησε το πρώτο album με τίτλο “Το Τρένο Του Χρόνου”, μία unplugged ηχογράφηση που φέρει την αυθεντική ταυτότητα του γκρούπ.Αν και η μπάντα βρισκόταν ακόμα στα πρώτα της βήματα,η απήχηση του κόσμου ήταν δυναμική και αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για την μετέπειτα πορεία της.

Στα τέλη του 2012 και με ένα χρόνο στο στούντιο κυκλοφορεί ο δεύτερος στη σειρά δίσκος με τίτλο “Πρόστυχα Όνειρα”. Πρόκειται για μια full band ηχογράφηση με περισσότερο hard rock ήχο που διατηρεί όμως το ύφος του συκγροτήματος.

Από τις αρχές του 2013 το γκρούπ βρίσκεται ήδη στο στούντιο για την προετοιμασία και τους πειραματισμούς του πανω στα νέα του τραγούδια . Στα μέσα του ίδιου έτους τα Τρύπια Καπέλα ανανεώνονται με την ένταξη δύο νέων μελών (Γιώργος Ρόκας) στο μπάσο, (Μάριος Τσουμάνης) στα πλήκτρα κι έτσι η μπάντα, με νέα μορφή πλεόν, προχωρά στην ηχογράφηση του 3ου σε σειρά δίσκου της που φέρει το όνομα “Ονειροπαγίδα ” και αναμένεται στα τέλη του 2014.

Τα “Τρύπια Καπέλα”, όλο αυτό το διάστημα έχουν λάβει μέρος σε διάφορους μουσικούς διαγωνισμούς και φεστιβάλ, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζουν τα τραγούδια τους ζωντανά παντού, από μικρά μπαράκια μέχρι μεγάλα live stages. Παράλληλα οι ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζουν να αποτελούν τον βασικό στόχο του γκρουπ.”

-Εδώ είναι κάποιες απο της σελίδες μας.

  1. Blog: http://trypiakapela.blogspot.gr/
  2. YouTube: http://www.youtube.com/user/TheSorrowLol/featured
Τρύπια Καπέλα @ facebook

[/tab]

[tab id=15]

Γεννήθηκε στην Νίκαια του Πειραιά. Από παιδί ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και βιολί. Συμμετείχε στα πρώτα προοδευτικά συγκροτήματα rock μουσικής στην δεκαετία του ’70. Ασχολήθηκε με την jazz και jazzrock μουσική αλλά και ethnic μουσική. Παίζει ακόμα sitar, drums, keyboards.
Από το 1989 έως και το 2002 ήταν στενός συνεργάτης του Βασίλη Παπακωνσταντίνου όπου και έχει συνθέσει πολλές από τις γνωστές επιτυχίες του ( Χρόνια Πολλά, Τα χάλια μου, Οδός Ελλήνων, Ανοιξέ μου να κρυφτώ, Παράπονα στη Λίνα,Γειά σου, Εχω ανάγκη,Καμπαρντίνα, Να με Φωνάξεις,Χαμένες αγάπες και πολλά άλλα) και υπεύθυνος για τις ενορχηστρώσεις σε πολλές δισκογραφικές του δουλειές αλλά και ζωντανές εμφανίσεις Έχει συνεργαστεί επίσης με τους Αφους Κατσιμίχα, Α Βαρδή, Δ.Μούτση, Μικρούτσικο, Λ.Μαχαιρίτσα, Γ.Γιοκαρίνη,Β.Σαλέα και πολλούς άλλους.
Το 2002 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος: ” Ο φύλακας των σκουπιδιών”.
Από το 2003 μέχρι σήμερα παίζει με τους Γ. Νταλάρα, Μαρινέλλα,A.ΡΕΜΟ, Δ.Μητροπάνο, Δ.Μπάση Γ Παριο. Γ.Πλούταρχο.Ταυτόχρονα έχει τη δική του rock μπάντα παρουσιάζοντας την προσωπική δισκογραφική του δουλειά και τραγούδια από Pink Floyd, Satriani, J.Beck, Led Zeppelin, Deep Purple.

Προσωπική Δισκογραφία:

2002: Ο φύλακας των σκουπιδιών (Minos EMI)
2012: Με τα μάτια κλειστά

Δισκογραφικές συμμετοχές:

* 1989: Χορεύω – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 1991: Ζωντανή Ηχογράφηση στο Αττικόν Γ. Νταλάρας/ Β. Παπακωνσταντίνου

* 1991: Χρόνια Πολλά – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 1992: Η Πνοή του ουρανού-Βασίλης Σαλέας
* 1992: Σφεντόνα – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 1992: Στο φαλημέντο του κόσμου – Νικόλας Ασιμος
* 1993: Φυσάει – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 1994: Δε σηκώνει – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 1996: Αυριο – Μαρία Δημητριάδη
* 1997: Πες μου ένα ψέμα ν’αποκοιμηθώ – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 1998: Να με φωνάξεις – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 1998: Θα πάρω το τρένο – Γρηγόρης Δεσύπρης
* 1999: Θάλασσα στη σκάλα – Θάνος Μικρούτσικος/Β. Παπακωνσταντίνου
* 2000: Σφεντόνα Live – θάνος Μικρούτσικος/Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 2000: Χαμένες Αγάπες – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 2002: Προσέχω Δυστυχώς – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 2003: Στο αφιερώνω – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
* 2003: Μαζί – Νταλάρας/Μαρινέλλα
* 2005: Μαρνη και 3ης – Απόστολος Μπουλασίκης
* 2005: Υπάρχει και το Ζειμπέκικο – Δημήτρης Μητροπάνος/Δημήτρης Μπάσης/Θέμης Αδαμαντίδης
* 2005: Γιάννης Ντόντορος -Ολα αλλάζουνε
* 2005: Απλά και μπερδεμένα – Γρηγόρης Δεσύπρης
* 2005: Ζωντανή ηχογράφηση στο Ηρώδειο – Βασίλης Παπακωνσταντίνου
* 2008: Γιάννης Ντόντορος – Λουνα παρκ
* 2006: Μεσόγειος 30ος-40ος παράλληλος -Γιώργος Νταλάρας
* 2006: Οι λέξεις – Στάθης Αρτιν
* 2007:Μαρινέλα-Ρέμος Line
* 2007:M.Θεοδωράκης-Γ.Νταλάρας-Ρωμιοσύνη
* 2008:Θα πιω απόψε το φεγγάρι
(Ζωντανή Ηχογράφηση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) 9/2008-Αφιέρωμα στον Λ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
* 2011:Tax Free
* 2012: Με τα μάτια κλειστά.Χ.Κροκίδης

 

Official Site : http://www.xristoforos-krokidis.gr/

Facebook Official Group : http://www.facebook.com/groups/359203287675/

Facebook Profil : http://www.facebook.com/xristoforos.krokidisd

Χριστόφορος Κροκίδης @ facebook Χριστόφορος Κροκίδης @ Official Site

[/tab]

[tab id=17]

Ελεγεία είναι οι:

Μαρία Παπαδοκωνσταντάκη – Φωνή,πλήκτρα

Κωστής Μπαλτάς – Φωνή,κιθάρα

Διονύσης Καπράλος – ιρλανδικό μπουζούκι

Βίκτωρας  Καραμάνης – Πνευστά

Αρσένιος Χατζηγεωργίου – Τύμπανα,κρουστά

 

Οι Ελεγεία ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο στην Ζάκυνθο, από τον Διονύση και τον Κωστή οι οποίοι φοιτούν στο νησί. Με διαφορετικές επιρροές ο καθένας ξεκινούν να βγαίνουν τα πρώτα τραγούδια και σύντομα τα δύο μέλη γίνονται τρία με την προσθήκη της Μαρίας, φοιτήτριας και αυτής στο νησί. Ξεκινούν να παίζουν σε μαγαζιά και άλλα μέρη στο νησί. Με τον καιρό δημιουργούνται και άλλα τραγούδια και παίρνεται η απόφαση να ηχογραφηθεί το πρώτο demo. Για τον λόγο αυτό “επιστρατεύεται” ο Βίκτωρας, συμμαθητής του Διονύση από το σχολείο,ο οποίος σπουδάζει ηχοληψία. Hχογραφείται το demo στο προσωπικό του studio ή για να το πούμε καλύτερα στο σπίτι του. Μέσα στο σπίτι – studio οι Ελεγεία παίρνουν την τελική τους μορφή με την προσθήκη και του Αρσένιου , επίσης συμμαθητή του Διονύση.

 

¨Έχοντας ως βάση αυτό που ονομάζεται ευρέως ως “έντεχνο”,  αλλά με έντονα στοιχεία της παραδοσιακής μουσικής, σκιαγραφείται έως ένα βαθμό εν τάχει το, ας το ονομάσουμε έτσι, στυλ των τραγουδιών του συγκροτήματος. Γίνεται σύζευξη (μελωδιών,οργάνων,φωνών) της Κρητικής,Ηπειρώτικης,Θρακιώτικης ακόμα και Κέλτικης και Μεσαιωνικής μουσικής παράδοσης. O ήχος είναι ακουστικός, ενώ σήμα κατατεθέν και στίγμα της μουσικής των Ελεγεία είναι ότι βασίζεται σε ένα παραδοσιακό μουσικό όργανο της Ιρλανδίας, το ιρλανδικό μπουζούκι. Ακόμη μεγάλο βάρος δίνεται και στο στιχουργικό μέρος των τραγουδιών.

E-mail επικοινωνίας: elegeiaband@yahoo.gr

[/tab]

[tab id=18]

pic-2

Aρχές 2008 γεννήθηκε από τον Archon.G η ιδέα της δημιουργίας ελληνόφωνου nu metal επιχειρήματος !! Με δύο δυνατές συνθέσεις ξεκίνησε μόνος την ηχογράφηση στo home studio του !! Αν και η ιδέα έμοιαζε περισσότερο σαν προσωπικό project εμφάνισε ενδιαφέρον aπό πολλούς φίλους και η απόφαση να γίνει το one man band ένα ολοκληρωμένο σχήμα πάρθηκε! 

Μετά από πολλές αλλαγές μελών μιας και το ύφος του σχήματος θεωρείται “Περίεργο”
o Αrchon.G συνάντησε τον Mario Kornilio και ήταν μοιραίο!! Πλέον όλα είναι έτοιμα να βγουνστη “φόρα” Η μπάντα στήθηκε τα μέλη πήραν θέση στο σανίδι και διψάνε για μουσική!!

Πολύ υλικό στα σκαριά και γεμάτοι όρεξη οι COUNTOWN θα ξεσηκώσουν κάθε δύσκολο ακροατή σε κάθε είδους μουσική σκηνή. Σκληρές κιθάρες ρυθμικά μπάσα ατμοσφαιρικές μελωδίες ρυθμοί που σε κάνουν να χορεύεις παθιασμένα και φωνές που ξεστομίζουν αλήθειες και συναισθήματα χαρακτηρίζουν τον “Τσιμέντο” ήχο των COUNTOWN από το rap στο metal και από το alternative rock στο pop θα ψήσουν όλη την γκάμα ακροατών να μιλούν για COUNTOWN

Links To us :

JUMPING FISH : http://www.jumpingfish.gr/CountownAthens
FACEBOOK: https://www.facebook.com/pages/COUNTOWN/195298737202802?fref=ts
REVERBNATION: http://www.reverbnation.com/countown?profile_view_s ource=header_icon_nav
TWITTER: http://https://twitter.com/CountownAthens
YOUTUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/CountownTV?feature=mhee
SOUNDCLOUD: http://https://soundcloud.com/countown

Countown @ facebook

[/tab]

[tab id=19]

Οι Polis(ex Τέλος Πάντων)  σχηματίστηκαν τoν χειμώνα του 2011 στην Αθήνα από τον Μπάμπη  Νικολάτο(ακουστική κιθάρα, τραγούδι) και τον Βασίλη Γεροδήμο(ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι).Η μουσική των Polis χαρακτηρίζεται ως pop-rock με ελληνικό στίχο όσον αφορά τις δικές τους συνθέσεις, καθώς επίσης και το ρεπερτόριό τους στα live το οποίο περιλαμβάνει κομμάτια, ως επί το πλείστον, από την βρετανική σκηνή των 80′ s των 90’s και του σήμερα.

Οι Polis  ηχογραφούν το πρώτο κομμάτι τους(Στην Ουσία)τον Σεπτέμβριο του 2012 και γυρίζουν το πρώτο video-clip(για το ίδιο κομμάτι)τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς…

Το πρωτότυπο υλικό του group(9 κομμάτια συνολικά)είναι στα σχέδια για ηχογράφηση το επόμενο έτος…

 

Οι Polis είναι:

Μπάμπης Νικολάτος : Ακουστική κιθάρα, φωνή

Βασίλης Γεροδήμος : Ηλεκτρική κιθάρα, φωνή

Χάρης Κατσούρας : Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά

Σπύρος Σακελλαρίου : Μπάσο

Χρύσα Τσιτροπούλου: Πλήκτρα, φωνητικά

Γιώργος Καναβάς : Τύμπανα

Live εμφανίσεις:

KYTTARO LIVE ,ΑRHITEKTONIKI LIVE

ΚΟΟΚΟΟ LIVE MUSIC BAR

GOING YOUTH FESTIVAL ’09

 ALFEIOS RIVER FESTIVAL ’08 &’09

                                                         RODEO LIVE CLUB, GIALINO UPSTAGE THEATRE, GHOST HOUSE

PEYKONAS LIVE,IN VIVO

TO MPARAKI TOY VASILI,BAT CITY

SISMOS ROCK CLUB

 

Συνεργασίες:

ΟΝΑΡ ( live 9-8-08)

LOCOMONDO ( live 1-8-09)

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ( live 3-6-10)

Mc YINKA( live 22-5-2011)

ΜΠΛΕ( live 19-10-12)

 

Official site: www.polisband.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Polis.gr

You tube: http://www.youtube.com/user/polisbandgr

Polis Official Site

Polis @ Facebook

[/tab]

[tab id=20]

ΡΟΛΗ ΓΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ:

Η Ρόλη Γιαμοπούλου γεννήθηκε στην Λάρισα. Τα πρώτα της μουσικά βήματα τα έκανε με ένα ταμπούρο, δώρο του πατέρα της. Όταν χρόνια μετά το ενδιαφέρον της για τη Φωτογραφία την οδήγησε για σπουδές στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε και επισήμως μαθήματα μουσικής στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (Ν.Ω.Θ). Συγκεκριμένα, παρακολούθησε μαθήματα κλασσικών και jazz κρουστών με τον Vladimir Afanasiev, καθώς και τα υποχρεωτικά μαθήματα Θεωρίας, Αρμονίας και Πιάνου. Επιστρέφοντας στην Λάρισα, συνέχισε τα μαθήματα κρουστών με τον Γιάννη Μακρυγιάννη στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (Δ.Ω.Λ.) και πήρε το πτυχίο Αρμονίας. Παράλληλα, ξεκίνησε και μαθήματα ελαφρού τραγουδιού με τη Δήμητρα Δόβα. Τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στην Αθήνα όπου συνεχίζει τις μουσικές της σπουδές στο Modern Music School, με δασκάλους τους Γιώργο Κατσίκα, Βαγγέλη Καρύπη και Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη, ενώ κάνει μαθήματα τραγουδιού με τις Λήδα Πισπίρη και Έλλη Πασπαλά. Παράλληλα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μουσικός και τραγουδίστρια. Έχει συνεργαστεί με τους Κώστα Χρονόπουλο, Γιώργο Δημητριάδη, Τάσο Γιαννίκο, Στέλλα Πιλάτη Goin’ Through, Κατερίνα Κυρμιζή, Νίκο Γρηγοριάδη, καθώς και τις Μάρω Μαρκέλλου και Μαρία Παπαγεωργίου. Μόνιμη συνεργασία έως και σήμερα έχει με τους Λεωνίδα Μαριδάκη, Bali ‘Haians, Τζωρτζίνα Καραχάλιου και Γιώργη Χριστοδούλου. Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί από την FM Records η πρώτη της δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Παβατζόγλου με τον τίτλο «ΣτραΦατσάδα».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΒΑΤΖΟΓΛΟΥ :

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μια πόλη στην οποία, παρόλο το γκρίζο φόντο της, πιστεύει πάντα πως έχει σημεία και ανθρώπους «ντυμένους» με ζωντανά χρώματα και ψάχνει να τους βρει. Σε ηλικία που οι βασικές ενασχολήσεις του ήταν η κοινωνιολογία, η αρχιτεκτονική και η στρατηγική, ή πιο απλά,για να ξέρουμε και τι λέμε, τα “Playmobil”, τα “Lego” και τα “Κάστρα και Πολιορκητές”, φτάνει στα χέρια του, σαν δώρο από συγγενικό του πρόσωπο, ένας τζουράς.Ένα δώρο που τον προβλημάτισε αρκετά, γιατί κάτι δεν του καθόταν καλά. Διαπίστωσε, σύντομα, πως ζούσε σε έναν κόσμο φτιαγμένο για δεξιόχειρες….μόνο που αυτός δεν είναι ένας απ’ αυτούς. Λύθηκε λοιπόν το μυστήριο του τζουρά. Τελειώνοντας το λύκειο, η πρώτη του κιθάρα(αριστερή ευτυχώς),επίσης δώρο μιας πολυαγαπημένης παρέας, τον ωθεί να κάνει τα πρώτα του μαθήματα, τα οποία φρόντιζε να συνεχίζει σε διάφορες μουσικές σκηνές και μπουάτ, όπου βλέποντας άλλους να παίζουν, παρατηρούσε και μάθαινε τα πρώτα του ακόρντα. Η παρατηρητική του ικανότητα, επεκτείνεται και πέραν της μουσικής, σε ανθρώπους και συμπεριφορές. Γίνεται υποστηρικτής της άποψης πως, αν όχι πάντα, σχεδόν πάντα, έχουμε την επιλογή και πως ο καθένας κρύβει μέσα του απίστευτο “υλικό”, που πολλές φορές αγνοεί ακόμη και ο ίδιος. Την άποψη αυτή, έρχονται να επαληθεύσουν η καθηγήτρια φωνητικής Άννα Κτεννά, κοντά στην οποία παρακολούθησε μαθήματα για 3 χρόνια, καθώς και οι σπουδές του στην εργοθεραπεία.

Στις 21 Μαρτίου του 2007,γνωρίζει το κορίτσι-δραπέτη του πλανήτη “Νομιμαξιτερλαγουάτς”, με τη βιονική ακοή και τη μαγευτική φωνή… Ρόλη Γιαμοπούλου, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει τον “Noμιμαξιτερλαγουάτς” και με μόνες αποσκευές της τα κρουστά της, ήρθε να εγκατασταθεί, ευτυχώς για εμάς, για πάντα στον πλανήτη μας. Στο μεταξύ, κάποια απ’ τα πορίσματα των παρατηρήσεων και οι πρώτες μελωδίες που τα συνόδευαν, έχουν αρχίσει να “σιγοβράζουν”. Ο “Chef”, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, εποπτεύει το “μαγείρεμα” και τελικά, το Δεκέμβρη του 2012, ολοκληρώνεται το “ψήσιμο” της “στραφατσάδας” μας , που “σερβίρεται” από την FM Records.

[/tab]

[tab id=21]

Τα Χάρτινα Φτερά είναι ένα 5μελές συγκρότημα από την Αθήνα που έχει επιλέξει τον εναλλακτικό rock ήχο για να πραγματευτεί τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα και να καυτηριάσει τη σύγχρονη κοινωνία.

5 μέλη, 5 διαφορετικά ηχοχρώματα συνθέτουν τον ταραγμένο μουσικό καμβά της μπάντας. Κιθάρα, μπάσο, τσέλο, ηλεκτρονικά beats/basslines και πλήκτρα, καθώς και φυσικά τύμπανα πλαισιώνουν τους ελληνικούς (σε πείσμα των καιρών) στίχους.

Σκοπός του συγκροτήματος είναι να γίνει η φωνή της σιωπής μας και η διέξοδος στη φυλακή της καθημερινότητας.

Τα Χάρτινα Φτερά δημιουργήθηκαν το 2012 ως φυσική πορεία της μακροχρόνιας φιλίας και μουσικής συνεργασίας των Μιχάλη Κεχαγιαδάκη (Φωνή-κιθάρες-παραγωγή) και Μάνου Ζουρίδη (μπάσο). Σύντομα στο δυναμικό του συγκροτήματος προστέθηκαν οι Χάρης Μπότσης (πλήκτρα), Γιάννης Βερούχης (τύμπανα) και Βαρβάρα Τσότρα (τσέλο).

Αυτή την περίοδο συνθέτουν και ενορχηστρώνουν τα νέα τους κομμάτια, πραγματοποιώντας παράλληλα συναυλίες και συμμετέχοντας σε μουσικούς διαγωνισμούς. Πρόσφατα προχώρησαν σε συνεργασία με την ομάδα χορού Dismantled, η οποία και εμφανίζεται πλέον μαζί τους χορογραφώντας τα κομμάτια τους, σε επιλεγμένες εμφανίσεις.

https://www.facebook.com/TaXartinaFtera
https://www.youtube.com/user/TaHartinaFtera
https://www.facebook.com/DismantledDance

Τα Χάρτινα Φτερά @ Facebook

[/tab]

[tab id=22]

33 Strofes

Οι 33 στροφές δημιουργήθηκαν πριν 2 χρόνια περίπου.’Ολοι μαζί ξεκίνησαν με αφοσίωση και έμπνευση την προσπάθεια τους να φέρουν έναν διαφορετικό ήχο στην Ελληνική μουσική σκηνή. Ξεκίνησαν σαν cover band κάνοντας τη διαφορά με 3 βασικά στοιχεία τους. Καλές ενορχηστρώσεις, δυνατό Groove, διατήρηση μουσικής ταυτότητας. Αυτή την περίοδο ετοιμάζουν την προσωπική τους δουλειά δισκογραφικά ώστε να βάλουν τη δική τους πινελιά στην ελληνική rock μουσική.

Οι 33 στροφές απαρτίζονται από 5 μέλη.

Φωνητικά: Ευδοξία Δήμου.
Μπάσο: Γιώργος Σαγανάς.
Πλήκτρα-πιάνο: Νίκος Καψαλάκης.
Ηλεκτρική κιθάρα: Βασίλης Λίτσας.
Τύμπανα, δεύτερα φωνητικά: Χρήστος Λουλούδης.

Η Εύη έχει επιρροές από ροκ ακούσματα σε συνδυασμό έντεχνων δημιουργιών.

Ο Χρήστος, drummer του συγκροτήματος, επηρεάστηκε από την ξένη ροκ σκηνή του ’70, την Ελληνική ροκ σκηνή του ’90.
Ο Βασίλης ο οποίος παίζει ηλεκτρική κιθάρα έχει ακούσματα από progressive rock και fusion μπάντες
Ο Νίκος , παίζει πιάνο – keyboards. Έχει ακούσματα από ελληνόφωνες rock μπάντες δεκαετίας 80-90 και κλασσικής μουσικής.

Ο Γιώργος, μπασίστας της μπάντας, τον ακλουθούν κλασσικά Rock”n”roll ακούσματα και garage surf.
Ολοι τους έχουν υπάρξει μέλη σε διάφορες μπάντες και έχουν  εμπειρία live εμφανίσεων σε full band αλλά και acoustic.
Όλοι μαζί συμφωνούμε σε ένα πράγμα, ότι μουσικούλα παίζουμε, τουλάχιστον να την παίζουμε αξιοπρεπώς. Όπως της αρμόζει…..

Links: https://www.facebook.com/33Strofes

https://twitter.com/33strofes

http://www.youtube.com/user/33strofesband

33 Στροφές @ Facebook

[/tab]

[tab id=23]

Κρυστάλλινες Σκιές

Όλα ξεκίνησαν 1,5 χρόνο πριν………Πέντε μουσικές διάνοιες αποφάσισαν να φτιάξουν ένα γκρουπάκι γιατί είχαν καταλάβει ότι η ελληνική μουσική χρειαζόταν μία ανανέωση…Χρησιμοποιώντας τις γνώσεις που είχαν αποκομίσει από τις μακροχρόνιες σπουδές τους δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους του ελληνικού αλλά κυρίως του παγκόσμιου στερεώματος άρχισαν να εκφράζουν τα συναισθήματα τους και τις ανησυχίες τους…..γρατζουνώντας βάναυσα την κιθάρα….χτυπώντας δίχως οίκτο τα τύμπανα….πατώντας ανελέητα τα μαύρα και άσπρα πλήκτρα αδιαφορώντας για το αν οι νότες του κομματιού συμβαδίζουν ή όχι με την

παρτιτούρα…..νιαουρίζοντας στο μικρόφωνο με αποτέλεσμα να κάνουν τους πιο αδίστακτους σκυλάδες να μοιάζουν ”θεοί” του πενταγράμμου…Αυτή λοιπόν η ”συνωμοσία” έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες της αποφάσισε να χαρίσει στο δύσμοιρο κοινό της και δικά της κομμάτια…. Σύμφωνα με την λογική μια τέτοια κίνηση θα έφερνε αρνητικές συνέπειες κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβηκε ποτέ αφού ακόμα μαζεύεται κόσμος στις κοσμοιστορικές συναυλίες τους…Όπως είναι κατανοητό αυτό προκάλεσε πανικό στους περισσότερους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες…Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε όμως τα μέλη του συγκροτήματος που προκαλεί συνεχώς προβλήματα με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο…

Κρυστάλλινες Σκιές:

Σπύρος Τσαρούχης : Ακουστική/Ηλεκτρική

Λάμπρος Γκόδρας : Κρουστά

Σάκης Τσιαπόκης : Μπάσο

Γιάννης Μαδούρος : Πιάνο/Κιθάρα

Κώστας Ποταμιανός : Φωνή/Κιθάρα

Κρυστάλλινες Σκιές @ facebook

[/tab]

[tab id=6]

Rebellion Connexion

Οι Rebellion Connection αποτελούμαστε από τους Afaza Ρετρό και DJ Ultra V.

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2009 και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους lp με τίτλο ”Έχουμε Θέμα”. Ο Retro (Mc και παραγωγός του γκρουπ) ξεκίνησε κάπου στο 1997 από την freestyle productions με το γκρουπ ”Απεγνωσμένες φωνές” ενώ συμμετείχε και στην συλλογή Low bap δρομολόγιο.

Από το 2009 και με την ίδρυση του γκρουπ Rebellion Connection έχει βγάλει ένα σόλο lp με τίτλο ”Περαστικός” ενώ έκανε και όλες τις παραγωγές του πρώτου lp του γκρουπ με τίτλο ”Έχουμε Θέμα” .

Ο Afaza ξεκίνησε και αυτός από την freestyle productions με το συγκρότημα Ρυάκα Πυρός βγάζοντας και έλα Lp με τίτλο ”Μάχη σώμα με σώμα”. Οι συνθήκες και η εμπορευματοποίηση της τέχνης εν γένει και πιο συγκεκριμένα στη μουσική έχει βαρύ αντίκτυπο στο hip hop την τελευταία σχεδόν 20αετία. Τα πρότυπα του καπιταλισμού, η αστική ηθική και αντίληψη σε συνδυασμό με την δίψα των πολυεθνικών μουσικών εταιρειών για την αύξηση της κερδοφορίας έχουν καταντήσει την μουσική που αγαπάμε, από ένα μέσο που μπορεί να αξιοποιείται να βγαίνουν προς τα έξω προβληματισμοί, κοινωνικά προβλήματα, ο συλλογικός τρόπος αγώνα ενάντια στην πολιτική αυτή που καθιστά τις ζωές των εργαζόμενων αναλώσιμες και φτηνές, σε ένα μέσο αναπαραγωγής της αστικής ιδεολογίας, υποκουλτούρας και ίσως χειραγώγησης συνειδήσεων που αγαπούν το hip hop σαν μουσικό ρεύμα. Αυτό που εμείς προσπαθούμε είναι μέσα από τη μουσική μας να προβάλλουμε την ιδεολογία μας τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας που αγωνιζόμαστε να δημιουργήσουμε.

Rebellion Connexion @ facebook

[/tab]

[tab id=7]

Sierras Band

Οι SIERRAS BAND δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2007 αποτελούνται από 3 άτομα τον Γιώργο Σιερρα (Καστορες, Rhesus, Abraxas) στην κιθάρα και την φωνή, τον Ορφέα Σιερρα στα τύμπανα και στη φωνή και τον Αλέξανδρο Πασχο στο μπάσο. Η μπάντα κινείται σε Classic Rock μοτίβο παίζοντας δικά τους κομμάτια ενάντια στο σύστημα  αλλά και διασκευές από (Deep Purple, Led Zeppelin. Rorry Galagher, Santana, Scorpions κ.α). Με μια μικρή παύση ενός χρόνου η μπάντα είναι On stage ξανά…!

Sierras Band @ facebook

[/tab]

[tab id=8]

 Έμμονο Γκρίζο

Οι Έμμονο Γκρίζο είναι μία rock μπάντα με βάση το alternative/grunge και με επιρροές από την εγχώρια μουσική σκηνή. Δημιουργήθηκε το 2004 και αποτελείται από τους Μπάμπη Τζανιδάκη (κιθάρα-φωνή), Αντώνη Ασπρόπουλο (τύμπανα) και Χάρη Γερουλάκη – haryy (μπάσο – φωνητικά).Η μουσική διαδρομή του Μπάμπη ξεκινά από τα μέσα της δεκαετίας του 90′ όπου συμμετείχε σε διάφορα σχήματα της Ελευσίνας μέχρι ναδημιουργήσει τους ΕΓ και να εκφράσει καλύτερα τις μουσικές του ανησυχίες αναλαμβάνοντας για πρώτη φορά καθήκοντα τραγουδιστή, “αναγκαστικά” όπως λέει και ο ίδιος. Έτσι μπόρεσε να “μεταφράσει” καλύτερα το ποιητικό στοιχείο που διατρέχει τους στίχους του.

Ο Χάρης και ο Αντώνης όντας αδερφικοί φίλοι, έχουν διαγράψει κοινή πορεία στη μουσική από το 1990 και έχουν παίξει μαζί σε σχήματα όπως οι Krama, Fire Vanadium και Εξόριστοι ανάμεσα σε άλλα. Η πολύχρονη συνύπαρξή τους έχει σαν αποτέλεσμα να αποτελούν πια ένα αδιάσπαστο rythm section που χτίζει γερά τα θεμέλια του ήχου των ΕΓ.
Οι πειραματισμοί δεν λείπουν ποτέ από τις συνθέσεις τους και σε αυτό το πλαίσιο έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά με τον Ross Daly, τον Αποστόλη Κοσκινά (ex C:Real) και καλλιτεχνικά με τον Σπύρο Κουδουνά (Visual Vibe Project) και τον Γιάννη Σμέρο (performer-street artist).Οι Έμμονο Γκρίζο έχουν ήδη 3 κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους (2006 – ΓΕΥΣΗ, 2009 – ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΦΩΤΑ) καθώς και το ολοκαίνουργιο(2012-ΒΡΑΔΥΤΗΤΑ),καθώς και 2 Official Videos (Οπου χαθεις-http://www.youtube.com/watch?v=_MXjrwy4gJk) καθώς και το (Τι κι αν αλλάξω-http://www.youtube.com/watch?v=C0Kd0CRMYkw).

Οι Εμμονο γκριζο ειναι επισης στην ευχαριστη θεση να ειναι και οι ιδιοκτητες του TimelessRecordingStudio(https://www.facebook.com/pages/TimelessRecordingStudio/235337716510524)

Έμμονο Γκρίζο @ facebook Έμμονο Γκρίζο @ Official Site

[/tab]

[tab id=5]

ANNA BOURMA SAVE THE CLIMATE

Η Άννα Μπουρμά γεννήθηκε  5 Νοεμβρίου στην Αθήνα είναι αριστούχος πτυχιούχος κλασσικού πιάνου και ανωτάτων θεωρητικών της μουσικής. Είναι κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη Τάκη Μπουρμά. Την πρώτη συμμετοχή σε δίσκο την έκανε 14 ετών στον δίσκο “ΚΗΠΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ” του Τάκη Μπουρμά τραγουδώντας το ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ .Στην συνεχεία έκανε πολλές συμμετοχές σε δίσκους του Γ.Ζήκα, Μ.Λυδάκη , Ν. Ζούδιαρη και Γ.Νταλαρα. Έγινε γνωστή μέσα από τραγούδι του Τάκη Μπουρμά “ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ” στο δίσκο του Γιώργου Νταλάρα “η άσφαλτος που τρέχει” και με το τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη “ΦΥΣΑΛΙΔΑ”.

Το 2002 συνεργάστηκε επί σκηνής στο Ζυγό αλλά και σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα δίπλα στο Γιώργο Νταλάρα.

Το Δεκέμβριο κυκλοφόρησε η πρώτη της προσωπική δουλειά με τίτλο Τα Ρόδα Της Αυλής , μια ανεξάρτητη παραγωγή με την συμμετοχή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Στον ίδιο δίσκο έδωσαν στίχους ο γνωστός ποιητής Θοδωρής Γκόνης και ο γνωστός στιχουργός Σωτήρης Βώπης.

Ένα ποίημα αρμένικο του 1813 της Συμπίλ μελοποιήθηκε από τον Τάκη Μπουρμά ( συνθέτης της επιτυχίας “Μη Γυρίσεις” Αφοί Κατσιμίχα) και κλείνει το δίσκο.

Τα live άρχισαν το Δεκέμβριο από το Σταυρό του Νότου και συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα.

Δημοσιεύματα – διακρίσεις

εδώ μπορείτε να δείτε δημοσιεύματα

http://www.annabourma.gr/supporting-friends/

Έγινε αφιέρωμα σε μισή σελίδα στο γνωστό περιοδικό τηλεθεατής και ολοσέλιδο αφιέρωμα σε 2 γλώσσες ( Ελληνικά & Αρμενικά) στην εφημερίδα αρμενίων Ελλάδας.

Η Άννα Μπουρμά μετά από ψηφοφορία που πραγματοποίησε το 34ο River Party Νεστόριο Καστοριάς  μέσο internet βγήκε πρώτη με 12220 ψήφους και θα πραγματοποιήσει συναυλία το Σαββάτο 4 Αυγούστου. Την ίδια μέρα θα παίξουν η Χαρούλα Αλεξίου , η Δήμητρα Γαλάνη , ο Νίκος Πορτοκάλογλου, Ο Πλιάτσικας κα

https://www.facebook.com/RiverPartyNestorio/app_203351739677351

Μπήκε σε ένα από τα πιο γνωστά φεστιβάλ En’ oresis και έπαιξε πριν το Γιάννη Κότσιρα αυτό ήταν μια παραγωγή της didi music

http://www.youtube.com/watch?v=2DOH7Hjo95U

ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ – Air play

Μελωδία 99,2 fm

Real fm 97,8 fm

Βήμα fm 99,5

Atlantis 105,2 fm ( 17 εβδομάδες στο ΤΟΠ 20)

EΡΤ Δεύτερο πρόγραμμα 103,7 fm ( έγινε ζωντανά στο studio 1 ώρα αφιέρωμα)

kosmos fm

ΚΟΚΚΙΝΟΣ FM

902 FM

και 40 fm σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

πάνω από 100 web παίζουν σήμερα την δουλειά της

Άννα Μπουρμά Official Site Άννα Μπουρμά @ Facebook

[/tab]

[tab id=12]

1010013_540406772689695_765969409_n

«Πλαστελίνη» είναι ο ήχος που διαμορφώνει,συνθέτει και πλάθει τη νέα μουσική πραγματικότητα σαν τις πλαστελίνες των παιδικών μας χρόνων που άλλαζαν μορφές ανάλογα με τις διαθέσεις μας.

Από 2 έως 8 δεξιοτέχνες μουσικούς επί σκηνής να δημιουργούν ένα πολύχρωμο μουσικό μωσαϊκό με τις πρωτότυπες συνθέσεις τους να αποτελούν πρωτόγνωρες μουσικές εμπειρίες για τα ελληνικά δεδομένα χωρίς να έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον ήχο μεγάλων ορχηστρών της Νέας Υόρκης.

Με την Ξένια Γαργάλη να δυναμιτίζει τη σκηνή με την έντονη σκηνική της παρουσία, τη ζεστή και μελωδική φωνή της, τη θεατρικότητα και το πάθος στις ερμηνείες της, η «Πλαστελίνη» θα αφήσει το πολύχρωμο μουσικό της στίγμα με funk soul και acid jazz με afro- πνευστά έντονους ρυθμούς δεξιοτεχνικά σόλο και jazz αρμονίες τόσο στα original τραγούδια του Περικλή Μπισκίνη όσο και στις επιλεγμένες διασκευές για μια ξεχωριστή συναυλία διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα προκαλώντας μας χαμόγελα ευφορίας και έντονη διάθεση για χορό !

Με την «Πλαστελίνη» έχουν παίξει πολλές μουσικές σκηνές και live-bars στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία (Life jazzy bar, Σταυρός του Νότου, Faust, Nueva Trova, Urban, Ιανος, The Party, Aperitif, Jazz art, Okio ) όπως και άλλες σκηνές σε διάφορες πόλεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και πολλά μουσικά φεστιβάλ.

Τον Ιούλιο του 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά από την PeXeReCords. Είναι μία πολλά υποσχόμενη παραγωγή ιδιαίτερα προσεγμένη τόσο στην ποιότητα του ήχου όσο και στην αισθητική του artwork.

Οκτώ τραγούδια του Περικλή Μπισκίνη τραγουδισμένα από την Ξένια Γαργάλη και τον ίδιο που σε ταξιδεύουν απο τους Igognito,Air,Nama,τον Χατζιδάκι,τους Thievery Corporation,Saint Germain,Beatles,M.Camilo,Nina Simone,James Brown και πολλούς άλλους σε καλοκαιρινά,αισιόδοξα και γεμάτα θετική ενέργεια μουσικά τοπία.

Οι μουσικοί που παίζουν με την «Πλαστελίνη»…

 

ΞΕΝΙΑ ΓΑΡΓΑΛΗ: ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΙΣΚΙΝΗΣ: ΠΙΑΝΟ, ΠΛΗΚΤΡΑ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ: ΒΙΜΠΡΑΦΩΝΟ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΟΜΠΕΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΣΑΞΟΦΩΝΟ

ΜΑΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ : ΗΛ.ΜΠΑΣΟ

ΜΑΡΙΟΣ ΙΟΑΝΝΟΥ: ΤΥΜΠΑΝΑ

NIKOΣ ΜΑΡΤΖΙΩΚΑΣ: ΚΡΟΥΣΤΑ

 

Links:

http://www.jumpingfish.gr/plastelini

https://soundcloud.com/periklis-biskinis

https://myspace.com/plastelinitheband

Πλαστελίνη @ Facebook

[/tab]

[/tabs]